elektrik adlı üyeden alıntı

Sende çok şikayetçiysen google ı bırak çalışma. En büyük kazıkları buda ben yemişimdir (acemi olduğum dönemde). Hatta 2005 te 6 bin dolarım adwords ta kilitli kaldı tam 1,5 yıl sonra geri alabildim. Ama bak hala çalışıyorum. Google tüm yazılımları dünyada en gelişmiş sistemdir. Aksini kimse iddaa etmesin lütfen. Burada hepimiz bir araya gelsek sadece bir örümceğini hatasız oluşturmamız 1 aydan fazla sürer.

sana çalışma diyen yok. tabiki çalışmaya devam edeceğiz. sen kendin söylüyosun şu an aramaların yüzde 90 ından fazlasını google sağlıyor. ben webmaster lara olan tutumunun ona çok kısa bir süre sonra ciddi zararlar vereceğini söylüyorum.

her gün bankaların ne kadar pislik olduklarından bahsediyorlar heryerde ama insanlar mecburen bankalarla çalışmaya devam ediyor.

ya da geri zekalı televizyon kanallarının aptal programlarından şikayet ediyoruz her gün ama insanların eli mahkum. tv karşısına geçiyorlar her akşam.

hiç itirazda mı etmeyelim. şikayetçide mi olmayalım. susup oturalım mı. bunu mu istiyosunuz.