-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhabalar,
Ben kar amacı gütmeyen projeleri kişisel olarak çok üstün görüyor ve çok seviyorum belki bunun bana hiçbir zaman bir karı olmuyor ama ciddi anlamda mutluluk veriyor kendime bir ekip arıyorum ciddi bir ekip, Vikipedi'yi örnek alabiliriz sözlük yapacağız demiyorum henüz ne yapacağımızı düşünmedim ama Vikipedi'yi örnek alabiliriz yani o kalitede birşey oluşturalım diyorum yaratıcı birşeyler yapalım istiyorum Sunucu ve barındırma gibi şeyleri ben sağlarım ama koddan ben pek anlamıyorum.
Ekip Arkadaşları Arıyorum Bu İşlerden Anlayan, Teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Fotografcilari bulusturayim iletişime gecsinler dedim sayfa site hesap grubu herseyi yaptim ancak destek olmadigi icin ortada kaldi; turkfotografcilar.com adresi ornegini vermek isterim. Maddi elde yoksa maalesef kimse elini sürmuyor
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bu işlerden anlayan insanlar getirisi olmayan bir iş için uğraşmaz ya da birkaç gün heves eder bırakır. Sizin konunuzda bu tarzdaki diğer konular gibi arka sayfalara doğru yavaş yavaş yol alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesajım bulunsun. Bu tür şeylerde bulunmayı bende seviyorum. Güzel bir şey çıkarsa seve seve.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
isousluer adlı üyeden alıntı
Bu işlerden anlayan insanlar getirisi olmayan bir iş için uğraşmaz ya da birkaç gün heves eder bırakır. Sizin konunuzda bu tarzdaki diğer konular gibi arka sayfalara doğru yavaş yavaş yol alır.
Ideal ya da hobi yerine herkes sadece para amacıyla yaşamaya başladı ve uzun zamandır bu yüzden insanlarımız fazlasıyla mutsuz. Sadece sanal ortam için konuşmuyorum. Maalesef.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-