fikir benim yetmezmi olayı yalan iş güzel arkadaşım birkere tabirim kaba olabilir ama geçiceksin o ayakları üşenmeyip konuya yorum yazan tüm insanların yorumlarını okudum herkes ister para kazanmak ama elinde yeteneklerinde olucak facebook fikir ile başladı ama mark fikir benim ben oturuyum başkaları çalışsın diye başlamadı kendisi geliştirdi sonradan insanlar aldı yanına biraz konuya böyle bak :) e-ticaret vs platforumları üzerine tonlarca fikir var :)
Benimde fikrim var bende ortak olmak istiyorum :D
ya şaka bir yana kimse birbirini tanımadan hayalperestliğine kurban gitmiş. Vallahi üşenmeden tüm yorumları okudum güzel fikir ama bir arkadaşın dediği gibi maddiyat yoksa bilgi çöplüktür.
Çoğu arkadaş Altın Madenim var diyor ama o Altın Madenindeki altınları işlenmeden nasıl satıp kâr elde edebilirim diye düşünüyo. Yahu akıl var mantık var bir kere İLK ETAPTA 50 KİŞİYLE YOLA ÇIKILMAZ. Önce dostlarınla, maddi destek alarak çıkacaksın. Sitelerin ve şirketin hisselerini kim ne kadar destek veriyorsa ona göre dağıtıcaksın. Yavaş yavaş geliştikçe yanına eleman alıp gereksiz ödenen fazladan ücretlerin bir kısmıyla elemana maaş verip geri kalanıyla dostlarınla birlikte hisse oranlarına göre kâr elde edeceksin..
Ayrıca bu dayanışma fikri bence bir yandan da açık gözlülüktür, kurnazlıktır. Rica ediyorum kimse buraya hayalindeki projeyi yazmasın. 1-2 yazan arkadaş vardı sanırım.. Tekrar rica ediyorum kendinize saklayın.
Bir şirket kurup milyonlar kazanabilirsiniz ama o milyonları bir hayalinizle inşa ettiğiniz şirketten kazanabileceğinizi unutmayın.
H.İ.B :thumbup: