siz o kadar puanı ne kadar sürede yaptınız?
ben yatırım yaptım ilk başta. sonrasında yaptığım yatırımdan kazandığım parayı çekmeyip onunlada yatırım yaptım. yaklaşık 10 günde bu puana ulaştım.
yatırım yapmak için navigation menüden buy ads yazan yere tıklayıp bir reklam veriyorsunuz. 1 reklam paketi 1 dolara mal oluyor. bu reklam paketi size kendi belirteceğiniz site için reklam yapma fırsatı veriyor. 1 adet reklam paketi size;
50 tane 30 saniyelik reklam
25 adet küçük banner reklamı
100 adet büyük banner reklamı ve
3100 bap puanı veriyor
3100 bap puanı 1.55$ a denk geliyor.
Yani 1 dolar ödeyerek hem kendi sitenizin reklamını yapıyorsunuz hemde karşılığında 1.55$ kazandıracak değerde bap puanı kazanmış oluyorsunuz.
Ek Olarak:
BAPları kullanmadığımızda BAPlar gidiyor mu? Yani diyelim ki 1000 BAPımız var ve bir gün giremedim diyelim o 1000 BAP gidiyor mu yoksa hesabımızda kalmaya devam ediyor mu?
bapları kullanmadığınızda gitmez. ama sisteminize eklenen her paralı reklam baplarınızı düşürür. 1 bap değeri 0.0005$ tir. yani 0.10$ bir reklam geldiğinde mevcut bapınızdan 200 düşecektir. 2000 bapınız var diyelim 2 adet 0.10$ lık reklam geldi. herbir 0.10$ lık reklam 200 bap olduğu için 200*2=400 bap düşecek ve 1600 bapınız kalacaktır.1600 bapınız kaldığında 0.8$ lık reklam izleme hakkınız kalacaktır. baplarınızı hem günlük verilen activation bapları izleyerek hemde buy ads yaparak arttırabilirsiniz. tabiki en etkili yolu buy ads yapmaktır ve oyun oynayarak baplarınızı harcamamanızı tavsiye ederim.
Ek Olarak: Nasıl gidiyor arkadaşlar ? herhangi bir sıkıntı olan varmı ?
Ek Olarak: Nasıl yatırım yapılacağı ile ilgili Türkçe video eklenmiştir arkadaşlar.