Merhabalar

Daha önce hikaye.tv domaini ile ne yapabileceğim hakkında bir konu açmıştım, çeşitli fikirler,öneriler gelmişti kararımızı verip proje start verdik.

Proje Amacı : İnsanlar siteye girip kendi hikayelerini paylaşabilecek, bu sadece başarı veya birşeyi kazandığımız zaman değil günlük hayatta başına gelenler vs şeklinde hikayeler paylaşacaklar.

Proje Genel Özellilkleri

- Kullanıcı kayıt ol , giriş yap
- Özel oluşturulabilir anket
- Kullanıcı profil sayfası
-Toplam atılan yorumlar
-Toplam alınan , verilen beğeni
-Toplam Hikaye Sayısı
- Hikaye paylaşmak için dinamik alan
- Hikayeleri beğenme,yorum atma favorilere ekleme
- Hikayeler sayfayı f5 yapmadan eklendikçe sürekli ana sayfada akacak
- Yorumlarda aynı şekilde f5 yapmadan direk olarak paylaşılacak
- Hikayenize gelen bir yorum veya beğeni top menüden bildirimlerden 1 olarak gözükecek x kişisi y başlıklı hikayenizi beğendi / yorum yaptı gibisinden.

Proje Genel Tasarım

Ana Sayfa

- Ask.fm,twitter.com tarzında birşey düşünüyoruz, ana sayfa hikayeleri göstermeyeceğiz , ancak ana sayfada şöyle bir dizayn olacak üst kısımda kayıt ol giriş yap butonları , orta kısımda 2-3 text ve sağ tarafta bilgilendirme mesajı, onun altında insanların profillerinden oluşan bir jpg formatında resim, üstünde hızla artan bir sayaç Bugün yapılan toplam yorum, bugün yapılan toplam beğeni,bugün paylaşılan toplam hikaye gibi.

İçerik Sayfası

Sol tarafta facebook ilk halini hatırlarsanız profil altında profili düzenle vs orada bildirim alanları düşünüyoruz veya üst kısımda ama facebook gibi çok clone olmaması açısından alternatif düşünülür.
- Orta kısımda dediğim gibi hikayeler akacak başlık kısa açıklama devamı şeklinde.
- Sağ taraf en üstte arama butonu onun altında son hikaye , son atılan yorum , son kayıtlı kullanıcı , bugun atılan yorum,beğeni gene istatistik
- Alt kısım standart bir footer

Şimdilik projeden çıkarttımız genel yapı budur, Önerilerinizi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Ayrıca ücretli destek veya ücretli şunu yapabiliriz gibisinden önerilerinizede açığız.