Merhaba Arkadaşlar Kurumsal firmalara sadece Referansla Googlede istedikleri kelimelerde 1.ci sıra garantisi veriyorum.Referansla çalıştığımdan dolayı internet dünyasından,forumlardan yada başka bireysel olarak ben müşteriye ulaşmıyorum.Çalıştığım firmaların referansıyla bana ulaşan firmalara çalışma yapıyorum.Bunu söylememin sebebi reklam yaptığımı düşünmenizi istemememdir.

O kadar foruma ve internete baktım.ancak seoda can alıcı noktaları kimse belirtmemiş Keza çoğu kimseninde müşterilerine 1.ci sıra garantisi verebileceğini sanmıyorum sonuç olarak forumdaki arkadaşların yada üye olmayıpda konumuza ulaşan arkadaşlara güzel bir kaynak olsun düşüncesiyle bu konuyu açıyorum.

Tüm yapmanız gereken çalışmaları tek tek anlatmak yerine ( seo sektöre göre değişmektedir ) sizlerin bildiklerine düzeltme yaparak anlatmayı daha uygun buluyorum.

Başlıyoruz.

Örnek olarak sektörümüz istanbul güzellik merkezi olsun.Bu kelimede Siteniz 5 inci sayfada diyelim yapıcağınız can alıcı ilk çalışma hangisi olurdu ?.

Örnek : backlink verirdim şu siteden şu kelimeye yönelik.

vereceğiniz cevaplarda google tarafından karşınıza çıkabilecek sıralama sonucunu,etkisini,kalıcılığını,onun yerine nasıl bir backlink verebilirdiniz tarzında cevaplar vereceğim sizlere.

Kelimemiz istanbul güzellik merkezi - Ne yaparsanız googlede sıra atlarsınız ?