Maziliguney adlı üyeden alıntı

Elbette söylediklerinde haklısın. Belirli periyotlarla atılan yorumların kalitesi daha yüksektir ve sürekliliği sağlar. Benim söylememdeki sebep ise; yaz ayında özellikle bir kaç ay blogla ilgilenemedim. Günde 15 saate yakın 18 saate yakın 3 farklı işteçalışıyordum, ardından işin içine dersler, sınavlar da girince bir süre sonra iyice koptum blogumdan. Hatta blogun değerleri o kadar düştü ki; Alexa'da 800bin civarlarına çıkmışken bu aksaklık yüzünden şimdi 6milyonlardayım. O kadar emek vermişken düşmesi de üzüyor elbette insanı.

Ama benim yukarıda bahsettiğim konunun sebebi işte biraz da bu yüzdendi. Yani tabiki de kişilerin samimiyetine inandıktan sonra hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Buraya yazılmasa da kişi o bloglara gidip yorumlarını yazabilir, yazılarını kaynak göstererek kendi blogunda kullanabilir. Ama malum artık herşey karşılıklı olunca böyle bir uygulamanın getirilmesi de çok normal. :)

Hatta yine burada Alexa üzerinden puanlama ve yorum atmak için bir grup vardı. Başlangıçta 'oo çok güzel sana puanım 5' gibisinden bir kaç yorum almışken, daha sonra onların silindiğini gördüm :) Sanal ortam olduğu için haliyle böyle durumlar da olabiliyor. Dikkatimi o maddeler çekmişti o yüzden dile getirdim.

Umarım ben de kendimi bir nebze olsun anlatabilmişimdir. :)


anladım anladım :) Uzun süreli mazereti olanlar gruptan çıkmak için bilgi veriyorlar zaten, bence olması gereken de bu :)