lostyazilim
tr.link

Blogger Kategoride Karakter Problemi [+ İşareti]

5 Mesajlar 1.078 Okunma
lstbozum
tr.link

KaanGundovan KaanGundovan Kaan Gündovan Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Özel Sektör / Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle herkese selamlar.

Blogumda C++ kategorisi içerisinde makaleler yayınlamak istiyorum. Ancak C++ diye bir etiket açtığımda ve kategori bölümünde C++'a tıkladığımda C++ kategorisi boş çıkıyor. İlk önce sitede mi bir problem var acaba diye C++ 'taki "++" işaretini sildim ve sadece "C" yaptım. Sadece "C" yapınca hiçbir problem göstermedi. Bende "++" işaretinde bir sıkıntı olduğunu fakettim. Acaba kategori bölümüne bu işareti nasıl eklerim ?

Google'da ve forumda genel bir araştırma yaptığımda hep Türkçe Karakter Problemi adında başlıklar gördüm. Ancak problemimin sonucuna ulaşamadım. Yardımcı olan veya olmak isteyen herkese teşekkür ederim.

İyi forumlar.

Blog : http://www.kgundovan.blogspot.com.tr

wmaraci
reklam

blogokulu blogokulu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 1 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
C++ ile ilgili yazılarınızda etiketlerden bir tanesini C++ olarak yazarsanız ve kategorilerde bunu görünür yaparsanız sorununuz çözülecektir.

• Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)

blogokulu adlı üyeden alıntı

C++ ile ilgili yazılarınızda etiketlerden bir tanesini C++ olarak yazarsanız ve kategorilerde bunu görünür yaparsanız sorununuz çözülecektir.

Konuyu açtığımdan beri mesaj bekliyorum... (Konu dışı)

Hocam yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Dediğinizi zaten daha önce yaptım. Kategorilerde C++ görülüyor ancak tıkladığımda hiçbir makale gözükmüyor. (Yaptığım her şey doğru, makaleye C++ etiketini giriyorum, Kategoride C++ 'ı görüyorum, C++ 'a tıkladığımda makale çıkmıyor)

blogokulu blogokulu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 1 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
normalde bu linkle-buradaki link aynı şeyi gösteriyor, cden sonraki artılara dikkat!!.Yani sıkıntı yok gibi görünüyor.Ama illa problem var diyorsan yazılışları kontrol et, kategori linki ile etiketlerin aynı olması lazım.Burda da sıkıntı yoksa bağlantı listesini kullan.Bununla ilgili blogger kategori oluşturma yazısına bir göz atmanı tavsiye ederim.
KaanGundovan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)

blogokulu adlı üyeden alıntı

normalde bu linkle-buradaki link aynı şeyi gösteriyor, cden sonraki artılara dikkat!!.Yani sıkıntı yok gibi görünüyor.Ama illa problem var diyorsan yazılışları kontrol et, kategori linki ile etiketlerin aynı olması lazım.Burda da sıkıntı yoksa bağlantı listesini kullan.Bununla ilgili blogger kategori oluşturma yazısına bir göz atmanı tavsiye ederim.

Sıkıntı kendiliğinden çözüldü. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

Edit :

- İki makaleyide C++ etiketi yapınca makaleler kayboluyor...

Ek Olarak: Problemimi C ve C++ olarak iki etiket vererek düzelttim. Ardından panelimden C etiketinin gösterimi kaldırdım. Yani C ve C++ etiketi olan makalelerim sadece kategori bölümünde olan C++ etiketinde gözüktü.

Sorunu çözmüş bulunmaktayım. Konu kilitlenebilir :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al