Mehmet Tahta adlı üyeden alıntı
Ufak bir düzeltme yapmak isterim, bu zamana kadar hiç WordPress kullanmadık. Sadece blog sayfamız ve sıkça sorulan sorular sayfamızda wordpress kullanıyoruz.Hazır mesajı yazmışken de sorularınıza yanıt vereyim. WHMCS, WordPress, Drupal vb. herhangi bir hazır sistemi kullanmanın herhangi bir dezavantajı olmaz. Eğer işinizi görüyorsa kullanmanızda herhangi bir sakınca yok. Amerikayı yeniden keşfetmenin herhangi bir lüzumu yok lakin hazır sistem kullanmanın avantajları olduğu kadar dezavantajları da olur, bunların başında da güvenlik gelir.
Vergi konusuna gelince, dünyanın neresinde yaşıyor olursanız olun vergi vermek zorundasınız çünkü bu devletin en büyük gelir kaynağıdır. Sadece belirli bölgelerde vergi avantajı var, bunları da ufak bir araştırmayla siz de bulabilirsiniz.
Eğer bir iş yapıyorsanız şirket kurmak zorundasınız, aynı şekilde vergisini de ödemek zorundasınız. Dünyada işler bu şekilde yürüyor. Vergi kaçırmak değilse niyetiniz, sadece üşendiğinizden yapmak istemiyorsanız da hizmet sektörünün size göre olmadığını peşinen söyleyebilirim. Üşengeç insanlar hizmet sektöründe başarılı olamazlar, yani bahsettiğiniz kaliteyi bir tık yukarı verebilme hadisesini yapamazsınız.
Elbette ki bazı şeyleri tecrübe ederek oturtur insanlar, fakat internet erişimi varken ille de canınızın yanmasına gerek yok, 3. bir kişiden destek almanızı öneririm. Paranızı çarçur etmeyin.
İyi çalışmalar
Teşekkür ederim önerileriniz için.Daha önce wordpress kullandınız eminim. ama ana sayfa görüntünüz wordpress ti satın alma işlemleri whmcs entegresi ile devam ediyor panel whmcs idi. çünkü wp admin yazınca wordpress paneli çıkıyordu. ama ben onu örnek verdim. konumuz bu değil tabiki. benim söylemek istediğim şu ben burada vergi mükellefi olup ne bilim şirket açmaktansa o ülkede açmış oluruz. buda bizim kolayımıza gelir 2 dildede satış ve destek sağlarız.çünkü ben türkiyede yaşıyorum üşengeçlik değilde kendimi riske atmak istemiyorum. risk nedir derseniz. birsürü ıvır zıvırla uğraşmak istemiyorum panel olarak tabiki whmcs kullanıclıcak amacım şu idi kullanıcı kendi paketini belirler satın alır. özelliklerini istdiği gibi nekadar trafik belirttiğini belirterek paket fiyatını esnek tutu fiyatı uygun tutmak gibi düşünmüştüm fakat hala kafam karışık düünmekteyim. girmek çünkü sorumluluk istiyor.