Hiç kimse googlede birinci sıra garantisi veremiyorken ben müşterilerime verebiliyorum.Googlenin çalışma mantığını neredeyse çözdüm. googlede arama yaptığımızda sonuçları nasıl ve ne şekilde çıkartıyor ne yapılırsa bir kelimede ön sıralarda oluruz denecek kadar iyi biliyorum.! aynı mantıkda ama dahada geliştirilebilecek şekilde neler yapılabilir bunlar hakkında bilgiyede sahibim.Ancak kodlama bilmiyorum,bildiklerimi ve düşüncelerimi yazılıma dökemiyorum.Türk usulu arama motoruda tutar word pressde,ancak bizde kaynak ve destek olmadıkca ki bu yok ülkemizde !.bildiklerimiz sadece hayale kalıyor.
Bana Googlede istediğim kelimede 1.inci sıra istiyorum diyen müşterilerime bunu sağlayabiliyorken.google gibi arama motorumu yapılamıcak.!Alasını yaparım gerekli ekip oldukdan sonra.Türkün gücünü hafife almayın arkadaşlar.Bir Mustafa K.Atatürk,Bir Fatih Sultan Mehmet,Bir Kanunu Sultan Süleyman ,Cihanlara hükmetmiş Çok dinli Bir İmparatorlugun kurucusu osman bey bizden çıkmıştır.
Dünya Osman beyimizi bilir ve aramızdan başka bir osman doğarmı diye ülkemizi hep iç savaşlarla oyalarken,gelişmemizi engellerken,içimizdeki osmana sahip çıkmalıyız.