Selamün Aleyküm arkadaşlar. Bu benim için önemli bir nokta olduğu için daha forumumuzun başlarında belirtmek isterim.

Bu forumu kurmamın amacında hiçbir ticari amaç olmadı. Bu yüzden ileride forumun gerçekten çok büyük bir kitle olmasıyla birlikte "elimeze geçen kazançları Vakıflara paylaştırmayı hedefliyorum. Vakıf ve yardıma muhtaç kişi ve kişilere makbuz eşliğğinde göndereceğinin sözünü şimdiden veriyorum." Banka makbuzu web sitemizin adına olup her para ulaştırılması burda tarafımca paylaşılacaktır.

Bu gelirler, gerek ileride Gold, Silver gibi üye gruplarından gerekse farklı alanlarda oluşacak gelirleri şimdiden nereye gideceğini söylüyorum. Ticari bir beklentimiz asla ve asla olmadığı gibi web sitemizin her türlü maddi ve manevi olarak harcamaları tarafımızca ve bize gönül veren sponsorlarımız tarafından yapılmaktadır.

Şuanki yönetimimizde bulunan arkadaşlar ve yakın zamanda alacağımız yönetici arkadaşlarla sabit bir kadro oluşturup ilerleyeceğiz.

Tabiki burda bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza arada mütevazi hediyelerimiz olacaktır. Ben şunu en büyük ve en içten duygularımla söylüyorum kim bu site için en ufak bir çaba ve çalışma içerisinde ise ben o kişiyi buranın sahibi ve kurcusu olarak görüyorum. Bu hediyelerde aslında Sadece desteklerine ve emeklerine bir nebze olsun teşekkür etmektir.

Sizde eğer hayırlı birşeylere vesile olmak istiyorsanız buyrun hep beraber yardım edelim... Öncelikle şunuda belirteyim aramızda bulunan arkadaşlarımızında istediği Vakıf veya Şahıslara araştırma yapıldıktan sonra yardımları orayada gönderebiliriz..

http://cihandevleti.net/forum/cihandevleti-net-duyurulari/forum-geliri-paylasimi-ve-iletisim/