Agora adlı üyeden alıntı

Çok başarılı bir proje hocam, hem sosyal hem de yaratıcılık manasında.

teşekkürler hocam sağolun

batı adlı üyeden alıntı

tebrikler birader güzel proje

teşekkür ederim

kpssdelisi adlı üyeden alıntı

Elinize sağlık yararlı olur umarım, iyi çalışmalar

İnşallah hocam teşekkürler

KaanGundovan adlı üyeden alıntı

Footer bölümündeki yazılara menüdeki yazılar gibi gölgeleme yapabilirsiniz. Footer bölümü çok boş göründü bana. Bunun dışında sitenin tam ortasındaki banner'ı (Kimsesiz Hayvanları Sahiplendirme Platformu olan kısmı) en yukarı taşıyabilirsiniz. Çünkü orta kısımda bulunması slayder ve alt kısım ile bir sınır oluşturmuş, sanki iki bölüm birbirinde ayrıymış gibi gözüküyor.

Fikirlerim bunlar. Şimdi projenize gelirsek, kendi adıma teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok güzel bir proje. Herhangi bir konuda sıkıntı yaşarsanız eğer elimden gelebildiğince gönüllü olarak yardım etmek isterim.

hocam söylediklerinizi dikkate alıcam haklısınız.. bu arada çok teşekkür ederim yardım teklif etmeniz bile güzel çok sağolun

lantis01 adlı üyeden alıntı

Projede tasarımda çok güzel. Gerçekten tebrikleri hak ediyorsunuz umarım hem siteniz iyi yerlere gelir hemde siteniz sayesinde birçok sahipsiz hayvan yeni sahiplerini bulur.

Çok teşekkür ederim arkadaşım.. inşallah diyelim

0mh3r adlı üyeden alıntı

güzel proje başarılarınızın devamını dilerim

Teşekkür ederim

cuneytsonmez adlı üyeden alıntı

hocammm cok güzel olmuş yaa ellerine saglık cok özendim bizede yardımcı olursan sevinirim :)

Teşekkür ederim sağolun ;)

Ek Olarak:

Gerilim adlı üyeden alıntı

Özgün ve güzel tasarım. Yolunuz açık olsun. Önünüzde iyi rakipler var. En bilindik petarkadas. Benimde vardı evsizhayvanlar-com domainim. Aynı projeyi yapacaktım ama benim webtasarım bilgim olmadığı için yattı :)

Çok teşekkür ederim arkadaşım hepimizin yolu açık olsun inşallah ;)

USglm adlı üyeden alıntı

Elinize sağlık güzel olmuş ama bence ufak sorunlar var hemen söyleyeyim.
1) Footer'a biraz daha geliştirme yapılmalı.
2) Sayfalandırma tasarıma göre çok sade kalmış.
3)İçeriğe girince açıklama bölümü olacak yer galiba çok boş kalmış. yorum üstü oraya güzel bir başlık ekleyebilirsiniz açıklama için.
4) Kategoriler ve şehirler'de hiç tasarım uygulanmamış. bildiğiniz link var.
5) Sidebar'ada bazı eklemeler gerekli sadece Facebook bağlantısı ile güzel olmamış.
6) Şöyle şirin bir arka planda fena olmaz hani ;)

Bunlar haricinde iyi hocam gerçi abarttım biraz kusuruma bakmayın :)

Hocam zahmet edip bakıp yazmışsınız ne abartması istediğim de bu zaten dediklerinizi dikkate alıcam çok teşekkür ederim :)