terzi312 adlı üyeden alıntı

Arkadaş baya emek vermiş,uğraşmış anlatmış.Ama yıllarca seo ile uğraşan insanların yaptığını kolayca yapabilirsin demek o insanların emeğine saygısızlık olur.Bu atıflarını hiç hoş karşılamadım.

Şunu unutmamak gerekir."Sitenize asla seo çalışması yaptırmayın kendiniz yapın!" diyen adamın başarısı hiç yoktur, olmamıştır.
Bu işten ne kadar çok anlarsanız anlayın.Aklınız çalışıyorsa sitenizin seo çalışmalarını mutlaka başka birilerine yaptırıp,sonra analizini çıkarıp,nasıl bir yol izlemiş diye bakarsınız...
Bazı arkadaşlarımız sitelerini açmışlar.Nasıl da hevesliler...
3-4 satır yazıyla birileri pof poflayınca bodoslama seo seo diye dalıyorlar.
Sonra yok benim sitem niye yükselmiyor? Sıralamalarda ilerlemem gerekirken geriliyorum vs diye sızlanıyorlar.Halbuki siten var ve içerik sağlayacaksan sana yetecek seo bilgisini al fakat siteme kendim seo yapıcam param cebimde kalsın deme.Çok üzülürsün.Sen elinden geldiğince kaliteli içerik paylaşırsan,
3-5 kuruşta para vermek zorundasın.Zaten bir zamandan sonra gelirlerin giderlerini karşılar.Ama aldın host,domain ben bu siteye 1 kuruş harcamadan seo,içerik,tasarımı beleşe getiricem diyosan Allah kolaylık versin diyebilirim :)

Yahu benim gibi veya bana yakın daha bir sabah ya da milliyet veya ne bileyim teknoseyir gibi olamamışlardan bahsediyoruz zaten. Ayrıca ben yine de seo'ya para verilmesi taraftarı değilim. Çünkü, yükseldiğimizde ya fikrimizi satmış oluruz ya da seo'cu arkadaş zaten bizim yanımızda çalışıyor olacaktır. ;)