O zaman arkadaşımıza seo dersi değil,içerik pazarlama dersi vereceksin.
Fakat yine unutulmaması gereken bir nokta.İçerik pazarlamaya da para harcamalısınız.
Nasıl ki blogumuza tamamen keyfi bilgiler girmek istesek de,profesyonel olsun diye kendi domain-host 'umuzu alıyor bedava servislerden kaçınıyorsak.İçerik pazarlamada da kitaplar,dergiler almalı,yabancı internet sitelerinin kaliteli makalelerini çevirmeliyiz.Bunun içinde para harcanması gerekiyor.Sanırım siz paranın hayatımızda yer edindiğini unuttunuz.
Para verip birşey alırsın,düzenler sunarsın.Para alırsın.

Ek Olarak:

bilgive adlı üyeden alıntı

Yahu benim gibi veya bana yakın daha bir sabah ya da milliyet veya ne bileyim teknoseyir gibi olamamışlardan bahsediyoruz zaten. Ayrıca ben yine de seo'ya para verilmesi taraftarı değilim. Çünkü, yükseldiğimizde ya fikrimizi satmış oluruz ya da seo'cu arkadaş zaten bizim yanımızda çalışıyor olacaktır. ;)

O zaman arkadaşımıza seo dersi değil,içerik pazarlama dersi vereceksin.
Fakat yine unutulmaması gereken bir nokta.İçerik pazarlamaya da para harcamalısınız.
Nasıl ki blogumuza tamamen keyfi bilgiler girmek istesek de,profesyonel olsun diye kendi domain-host 'umuzu alıyor bedava servislerden kaçınıyorsak.İçerik pazarlamada da kitaplar,dergiler almalı,yabancı internet sitelerinin kaliteli makalelerini çevirmeliyiz.Bunun içinde para harcanması gerekiyor.Sanırım siz paranın hayatımızda yer edindiğini unuttunuz.
Para verip birşey alırsın,düzenler sunarsın.Para alırsın.