WebmasterBurada adlı üyeden alıntı

Size daha iyi bir sistem önerebilirim. Tek kişi değil, sisteme dahil olan herkes organik hit alır. Herkes sitesini ve tıklamasını istediği linki paylaşır. Sistemi FireFox'taki iMacros eklentisiyle gerçekleştirebilirsiniz. İlk siteye girecek linke tıklayacak ve 60 sn min. bekleyecek. Daha sonra belirlenen 2. ve diğer sitelere girip aynı işlemi uygulayacak. Macro programının kullanımı ve yazılımı basittir. 500+ kişi toplanırsa iş yapar diye düşünüyorum. Bu sistemi yöneten birisi olmalı ve her dahil olan kişi macroyu tarayıcısına yükleyip toplam gerekli olan süreyi gün içine adapte edip yeterli süre içerisinde çalıştırmalı. 500 kişide yaklaşık 8 saat yapar. Çoğumuz işyerinde olsun evde olsun bilgisayarlarımızı açık tutuyoruz. Bu bir güven işidir ve kişiler öncelikle buna dikkat etmeliler. Gün bitiminde ip değişikliğine gidip ertesi gün aynı işlemi uyguladığı taktirde seo açısından olumlu sonuçlar doğurur.

Eklenti konuda paylaşılır ve dahil olmak isteyen herkes konuya sitesini ve tıklanmasını istediği linki yazar. Katılım oldukça macro güncellenir ve devasa bir organik hit kazanılmış olur.

Ekleme : Kendi siteniz olmak zorunda da değildir. PR'li bir siteden link aldınız ve reklamınıza tıklanmasını istiyorsunuz. Ne kadar çok hit gelirse PR değerinize de etkisi olur. Link güncelleme ve macronun hazırlanması uzun sürebilir o yüzden haftalık veya aylık güncelleme yapılır. Bu iş ile ilgilenebilecek kişiye bonus 2-3 link hakkı sunulabilir. Kurallar belirlenir v.s


Aklıma yattı hoşuma da gitti. Bu iş yapılabilinir hocam üstüne düşelim