Merhaba arkadaşlar benim adsensede alacaklı olan isim benim adım ama ben eft için ablamın adına olan banka hesabını ekledim ve test ödemesi için 0,43 olan meblağı doğruladım,şimdi 100 dolar eşiğine ulaştı ama google uyarı yaptı

Ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin gerçekleşmesi için yapmanız gereken işlemler var. Daha fazla ayrıntı.

tıkladım şöyle diyor

Ödemeleriniz bekletilmektedir. Hiçbir ödeme yapılmayacak.

EFT başarısız - lütfen yeni bir banka hesabı girin ve doğrulayın

Aşağıdaki hesap için 28 Kasım 2011 Pazartesi tarihinde bir test ödemesi başlattık. Bu ödeme için banka hesabınızı önümüzdeki 10 gün içinde kontrol edin. Hesap Sahibi Adı: xxxxxxxxxx
Hesap Takma Adı: yyyyyyyyy
EFT kodu:
IBAN: **********************
BIC: TCZBTR2A

Fakat, bankanıza göre, transfer şu sebepten reddedildi:
Bu ödeme ile ilgili teknik bir hata oluştu. Hesabınıza para yatıramadık.

Sonra ne yapılmalı:
Teknik hatalar çeşitli sebeplerden dolayı oluşabilir. Bazı daha genel sebepler şunları içerir:
Bu hesabı yakın geçmişte kapattınız.
Bu yerel para birimli olmayan bir hesap. Sıklıkla ülkenizin/bölgenizin para biriminde olmayan hesaplara EFT ödemeleri yapamıyoruz.
Bu hesap türü EFT ödemeleri kabul edemiyor.
Lütfen bankanızla hesabınızın etkin olduğu ve EFT ödemeleri kabul edebildiğini doğrulayın.
Eğer hesabınız hala ödemeleri alamıyorsa, başka bir banka hesabı için gerekli bilgileri girebilirsiniz.
Eğer bankanız hesabınızın EFT ödemelerini alabildiğine inanıyorsa, lütfen AdSense Destek'e başvurun. Uzmanlarımız sonraki adımları belirlemek için sizinle birlikte çalışacaktır.
Hesabınıza dönün

Ne olur yardım