heymam2bab adlı üyeden alıntı

peki google play'den bot ile ürün çekmenin bu gibi bir zararı var mıdır ?

Uygulamaların tanıtımı yapılacaksa, satın alınması veya indirilmesi için play.google.com'a yönlendirilecekse sıkıntı olmayacaktır lâkin içerik özgün olmayacağı için kopya içerik muamelesi görürsünüz.

Eğer uygulamaların illegal olarak indirilmesi hizmeti verilecekse uygulamaları üreten firmalar sadece kendi uygulamaları için siteniz aleyhine DMCA başvurusu yapabilir ve sadece kendi uygulamalarını google serp üzerinden sildirebilir. Bunun dışında sadece kopya içerik muamelesi görürsünüz.

Ek Olarak:

aliosmanyuksel adlı üyeden alıntı

Peki hocam Fizy de aynı mantık çalıştı ve uzun yıllardır piyasada. Biliyor musunuz bilmiyorum da ilk başlarda Youtube üzerinden çekerek çalışıyordu. Bu da öyle. Fizy DMCA yemedi diye biliyorum. Herhangi bir indirme de söz konusu değil. DMCA cezası olmaması için herhangi birşey yapmamız gerekiyor mu? Mesala Fizy veya ***** müzik nasıl DMCA cezası yemiyor? Bunları açıklarsanız sevinirim. Bende ona göre hareket ederim :o

Müzik piyasası meşakatlidir. Dağıtım izni almanız gerekmekte buda telif firmalarıyla anlaşarak yapılıyor diye biliyorum. Müzik piyasasını bilen birine danışmanız gereklidir.