Merhabalar,

Bugün çok mutluyuz, bugün çok hevesliyiz, bugün yüzümüzde her yeni girişime başlarken beliren o tatlı tebessüm var çünkü ilklerden birini gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz ve bunu ilk olarak *** ve Wmaracında paylaşıyoruz.

Biz ekip olarak Apple'ı ve Mac'i seviyoruz çünkü biz kaliteyi ve daha da kalitelisini çok seviyoruz, Mac'in gücüne inanıyoruz ve sizler için ülkemiz adına ilk olarak bir değişikliğe, bir girişime hazırlanıyoruz.

Apple Mac Mini Server'lar oldukça kompakt bir tasarıma sahip bu sayede güç çok fazla ancak boyut oldukça küçük oluyor bağlantılı olarak elektrik tüketimi normal serverlara göre de oldukça düşük, yani çok çevreci.

Şuanda dünyada ABD'de 2 tane Mac Veri Merkezi bulunuyor en büyük hizmeti veren Macstadium.com adındaki bir firma Dünya'da bu hizmeti veren pek firma yok ülkemizde ise henüz hiçbir veri merkezinde Mac barındırılmıyor, biz Mac'in gücüne inanarak tamamen orjinal parçalardan oluşan Apple'dan sağladığımız Mac Mini'leri server olarak sizlerin hizmetine sunacağız sizlere hosting ve dedicated server hizmeti sunacağız konu hakkında uzun süredir araştırma yapmaktayız Mac Server'lar oldukça başarılı performansları çok üstün durumda boyutları ise klasik sunucuların 4'te 1'i kadar.

Netinternet, SadeceHosting ve Radore veri merkezi ile Co-Location hizmeti için görüşme aşamasındayız yani kesinlikle Türkiye lokasyonda hizmet vereceğiz projemizin planları yapılmış durumda, aynı zamanda şuanda normal sunucularda barınanan müşterilerimizin ve bundan sonraki müşterilerimizin hepsini Mac Server'lara aktaracağız.

* Mac Mini Server'lardan yalnızca Linux ve OS X Server Hizmeti Sunacağız

Sorularınızı Sorabilirsiniz, bu konuda sıkça bahsetmek istiyoruz.

Daha Çok Girişimcilik İçin!

Mac Mini Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayın

Örnek Fotoğraflar;













Güncelleme;

Soran arkadaşlarımız var, uygun fiyatla Mac mini için Co-Location hizmeti de vereceğiz.