balporsugu adlı üyeden alıntı

hocam benim bildiğim mac'in fiyatları normal sunuculara göre çok çok yüksek.benchmarkları da çok yüksek çıkmıyor diye biliyorum.bu sunucular xeon kullanıyorlar değilmi?


Hayır Mac Mini'ler normal sunuculara göre pahalı değiller normalde bilgi paylaşmıyoruz proje hakkında henüz ancak şunu belirteyim xeon sunuculu Mac Mini yok biz Apple'dan konfigürasyon yaptırarak tahsis ediyoruz en üst segmentine yükseltilmiş olaca bütün sunucularımız hepsi i7 olacak, Mac'ler donanım açısından kendini soğutma açısından boyut açısından çok iyiler dedicated olmayı ve hosting hizmeti vermeyi hak ediyorlar, biz hem ülkemizde satışını yapacağız ki uygun fiyatla yapacağımızı da belirteyim yine ancak emin olunuz ki normal sunuculardan daha performanslı çalışacaklar (yani aynı segmentte mesela Dell marka sunucuya göre) ayrıca yurtdışına da Türkiye lokasyonlu olacak hepsi zaten Co-Location ile barındıracağız yurtdışına da satmayı planlıyoruz Türkiye'de yurtdışına bu hizmeti satabilir.

Teşekkürler

Ek Olarak:

Awoor adlı üyeden alıntı

Hocam bu sunucudan alıcam bende 1 adet kişisel sitem için nereye önerirsiniz gidip alayım ? bide bunun içine wmware kuruluyor mu ?


Merhaba,

Maalesef sunucularımız şuanda satışta değil ön tanıtım yazısı olarak ekledik projemizin planı yapıldı veri merkezleriyle görüşmelerimiz sürüyor forum üzerinden yine konu açacağız zaten çok teşekkürler. Ayrıca evet Wmware kurulabiliyor.