GokhanGok adlı üyeden alıntı

ossuruktan teyyare selam söyle o yare. Bu nasıl bir pts sitesi ki skype üzerinden üye olabiliyorsun ve adminle görüşmek gerekiyormuş. Ve her nedense skype adının cok bılınmesını ıstemıyor. yav he he diye bir terim vardır hani. Bilmem anlatabildim mi. O site 1 ay sonra ödeme yapmıyor diye konu açarsınız artık

site kurulduğu günden bu yana admşn ile sürekli diyalog halindeyim ve kendisi şirket olmak amacı gütmüyor ! ayrıca şuana kadar kimsenin de ödemelerinde sorun çıktığını görmedim. şu da var ki ödeme yapamayacak durumda ise üyeleri bilgilendiriyor. sen ve senin gibiler uzanamadıkları ciğere çürük derler. ben güveniyorum bu siteye. ayrıca site üye alımına kapatıldı. sitenin gizli tutuluyor olması benim sorunum değil herkezin olduğu gb o sitenin de kendine göre kuralları var ve buna kimse karar veremez. admin kendisi karar verebilir.

buradan kimsenin avukatlığını yapmıyorum ama ekmeğini yediğim kapıya kimse laf etsin istemem. bilmediğin yerede kimseyi kötüleme. sen kendi dürüstlüğüne bak. ağzından çıkan laflara da dikkat et edepten çıkma