IFA'da duyurulan Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note 4'ün Türkiye fiyatı belli oldu. Galaxy Note 4 Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? Büyük ekranlı Samsung akıllı telefona ilişkin detaylar haberimizde.



Samsung’un yeni phablet amiral gemisi Galaxy Note 4, IFA fuarında basına tanıtılmıştı. Nihayet ülkemizdeki satış tarihi kesinleşti. Hatta ön siparişe bile çıktı. Teknosa ve MediaMarkt tarafından ön siparişe çıkarılan Galaxy Note 4 modeli ülkemizde oldukça kısa bir süre sonra satışa çıkacak.

Tabii en çok merak edilen konulardan bir tanesi fiyat. Artan döviz kuru sebebiyle artık 2000 TL sınırını çok rahat aşan akıllı telefonlar kafilesine ne yazık ki Galaxy Note 4 modeli de dahil olacak. Yaklaşık olarak 2200 TL’den satışa çıkacak olan Galaxy Note 4 modeli, benzer fiyata alınabilecek diğer cihazlara göre çok daha fazla özellik sunuyor. Ayrıca Samsung’un ülkemizde kullanıcı dostu bir fiyat politikası olduğunu hatırlatalım. Cihazlar piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra daha uygun fiyatlara bulunabiliyor. Diğer yandan en dişli rakibi iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinden çok daha uygun fiyata satışa çıkacak.



Tarih olarak Samsung tarafından verilen bilgi 17 Ekim olarak kesinleşti. Yani 17 Ekim itibariyle Galaxy Note 4’ü Türkiye’den satın almak mümkün olacak. Ön siparişle satılacak olan mağazalarda fiyatın ne seviyede olacağı ise belirsiz. Açıkcası eğer Note 4 alacaksanız yıl sonuna kadar beklemenizi öneririz. Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda piyasaya çıkan Galaxy Note 3 modeli, yıl sonuna doğru yaklaşık olarak 200 TL ucuzlamıştı.

Kaynak : Galaxy Note 4’ün Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi