lostyazilim

Siteye Yabancı Dil Ekleme

4 Mesajlar 2.245 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

emontkral2 emontkral2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar opencart kullanıyorum rusça ve ingilizce biliyorum. e-ticaret sitem var ve buna yabancı diller eklemek istiyorum masa sandalye işi yapıyoruz seo rekabetini rusya da kontrol ettigimde zorluk seviyesi 0 gözüküyor. Bu dilleri siteme eklesem ne kadar yararı olur? googlede en başlarda çıkabilirmiyim?

Deneyimi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

wmaraci
reklam

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
bence dil ekleyerek başlara çıkmanız zor ona ayrı bir seo çalışması gerekiyordur bence (emin değilim kendi düşüncemi söyledim:) )

emontkral2 emontkral2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

ahmetcem96 adlı üyeden alıntı

bence dil ekleyerek başlara çıkmanız zor ona ayrı bir seo çalışması gerekiyordur bence (emin değilim kendi düşüncemi söyledim:) )

zaten opencartta bütün ürünlerin site açıklamalarını başlıgına kadar hepsini diğer dil olarak istiyor yoksa kaydedemiyorsun alanı . keywordsler başlıklar açıklamalar hepsi . zaten bu seo calismasi oluyor. blog kurup bir de o dilde makale yazarsam önlere çıkabilirim gibime geliyor ama yinede bilen birine sormak istiyorum

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)
hocam bende dışticaret ile uğraşıyorum dillerin faydası mutlaka var kesinlikle ekleyin derim benim sitelerimde 5 dil mevcut Türkçe,ingilizce,ispanyolca,rusça ve romence opencart nasıl bir script acıkcası bilmiyorum ama benim kullandığım scriptin seo ile tam uyumlu olması tüm ürün ve bilgilere açıklama ve anahtar kelime ekleye bilme olanağım sayesinde bir çok dilin anahtar kelimelerinde üst sıralardayım çok fazla seo kasmaya gerek kalmıyor ama bildiğim ve sizinde yapmanızda yarar gördüğüm bir kaç öeride bulunabilirim

bunlar sırası ile

1. domain sürenizi elinizden geldiğince uzun tutun atıyorum 5 yıl olsun alın zarar etmezsınız googleye 5 yıl bu işi yapacağınızın garantisini vermiş olursunuz yararını gördüm

2. alakasız yerlere link eklemeyin özellikle forumlara imzadan kaldırın bence
3. ek dillerin faydası sizin global bir site olduğunuzu gösterir fazladan dil eklerseniz yararı olur zararı olmaz
emontkral2

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al