-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WordPress blog kurmayı düşünüyorum, genel kategoriler olacak(eğitim,İslamiyet,teknoloji, vb.) fakat özgün yazı yazmak bana biraz ağır geliyor :)
Konularda illa özgünlük şart mıdır? bunun başka bir alternatif yolu yok mudur? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bi sitede şeyi görmüştüm adam L harflerini büyük ı olarak değiştiriyor. Bunu başka bir fontta siteme ekleyince görmüştüm. Tahoma fontunda büyük ı alttan ve üstten çizgili oluyor. O zaman fark etmiştim. Sanırım işe yarıyor ki adam ilk sayfada idi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
....
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
özgün olmaz ise "ÇÖP SİTE " olur emekleriniz boşa gider. Bildiğiniz bir alanda site açmanız sizin için daha iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
....
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitelerden kaynak göstererek alıntı yapabilirsiniz tabiki... (bazı siteler hariç) haberleri olduğu gibi paylaşabilirsiniz bu insanın haber alma hakkına girer.
pek sağlıklı olmasa size işinizi sevdirecekse deneyin. baktınız olmuyor özgüne geçesiniz.
ama büyük düşünmek için büyük başlamak gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle şunu bir düşün kopyala yapıştır tekniği ile yol alına bilse herkes bunu yapmaz mıydı ? Günde 5 dk'nı ayırsan siten hemen hit olurdu. Amma velakin olmaz. Siz ne kadar kurnaz iseniz karşınızdaki de o kadar kurnaz, bunu unutmayın.
Yazılarda ufak değişiklikle yine bir yol alamazsın. İlk başta belki küçük katkısı olabilir ama bir yerde tıkanırsın. Her ne olursa olsun özgün içerikten şaşma bu işi yapacaksan özgün olacaksın ki bi farkın olsun, karşodakide seni kaydadeğer görsün. Yazacağan bi konu seç küçük bir ön araştırma yap bilgileri topla kendin yaz. Yeni başlayacağın için konu bulmada sıkıntı çekmezsin. Birde bana "ağır geliyor" kelimesini hiç beğenmedim eğer üşengeç ve merakı olmayan biriysen kesinlikle girme bu işe. Yok ben sadece kendi blog'umu açacam para derdinde hit derdinde değilim diyorsan aç haftada bir içerik girsen gene sıkıntı olmaz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Ya özgün ya da hiç...
OÖzgün olmayan site tutmaz, tutsa da kazandırmaz, kazandırsa da birkaç lira kazandırır. Özgünlükten asla şaşmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/WM
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özgün olması hem sitenizin geleceği hemde Google da yükselmek için bence çok önemli.Mesela Adsense servisi özgün paylaşımlarda(alıntı olmayan içeriklerde)daha çok önem veriyor diye biliyorum.
Umut her daim vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
özgün içeriğin önemi büyüktür etkisini çok gördüm site asla çöp site olmaz özgün içerik siteyi güncel tutar biraz da işini sevip özen gösterirsen hedefine kısa sürede ulaşman muhtemel
Ejder
Etraf.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Stajyer (Köle)
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Siz tekrar tekrar paylaşılan bilgileri okumayı seviyor musunuz?
Şahsen ben bir konu hakkında çıkan yazıları dikkate bile almıyorum. Birçok kişide bu şekilde düşünüyor.
Hep o dini mesajları 15 kişiye göndermedim diye bu haldeyim..