aynen bencede kesinlikle kitaptan öğrenilebilecek birşey değildir, dünyanın en hızlı güncellenen şeylerinden biri seo senin bu ay bildiğin önümüzdeki ay çoğunlukla geçerli olmuyor.
O yüzden seo kitapları nadirende olsa kaliteli bilgiler vermesine rağmen siz o kitabı alıp okuyuncaya o bilgiler eskimiş oluyor.
O yüzden seo kitapları nadirende olsa kaliteli bilgiler vermesine rağmen siz o kitabı alıp okuyuncaya o bilgiler eskimiş oluyor.
Bunu iyi kötü bi şekilde öğrenmek gerekiyor o zaman kimse seo öğrenemezki bi yolu yokmu nerden öğrenebilirim. Bakkalcı mehmet dayı öğretemezki bana :)
Ahmet Güler adlı üyeden alıntı
İkisinide alma ikiside değersiz kitaplar http://seonostra.com bu kitaba bakmana tavsiye ederim yapımcısı pek reklam yapmadı o yüzden duyulmadı kitap :)Teşekkürler bakayım onada.
internette bu kadar ücretsiz kaynak varken seo kitabı almaya ne gerek var ki... ayrıca 2-3 ayda bir google güncelleme yayınlıyor, bu yüzden çoğu kitap zararlı bilgiler yayınlıyor haberiniz olsun.
Hocam şuan kafam öyle karıştıkı orta düzey biseyler biliyorum. Ama biraz daha bilgi sahibi olabileceğim bi kaynak arıyorum hani seo dersi veren biri olur e kitap yapan olur