-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
nettebilgi adlı üyeden alıntı
ben cem adrianla ilgili bi site kurarım günlük hitini en az 100 yaparım face sayfasınıda en az 10 k yaparım bunlarıda en fazla 3 günde yaparım 100 tlye alacak olan varsa ?? emek değeri paha biçilemez ama buda 100 tl etmez
Ne ile yapacaksınız 3 günde facebook sayfasını? Ya yüksek bir sayfanız var ya da paneliniz var. Ben tek tek arkadaşlarımdan rica ederek, tanıtımlar yaparak yapmaya çalışıyorum az olsun organik olsun diye. Bu arada sayın hocam sorumun cevabı ne kadar etmez değil, ne kadar eder?
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
nettebilgi adlı üyeden alıntı
benim kızdığım nokta şu cem adrian kaç kuruşluk bi adamki onun adına site kurup fan sayfası kurup satmaya çalışıyosun.
Para kazanmak istiyosan birsürü yol var link kısaltma ve adsenseden aylık 500 tl ortalama para kazanıyorum arkadaşım böyle şeylerle uğraş üç kuruşluık adamların bedava reklamını yapıp onun sitesini satmaya uğraşma sinirlendiğim nokta bu yani
Ben kendisinin bir hayranı olabilirim. Adamın derdi ise ünlü olmak değil ki? Şimdi şu soruyu da sorabilirsiniz, madem hayranısın neden satıyorsun? Evet ben sadece ne kadar edeceğini öğrenmek istedim. 3 Kuruşluk değer meselesini herşeyden önce ben size yakıştıramadım. Ben kendisine saygı duyuyorum, sesine, sanatına, bakış açısına vs. Sevmediğinizi lütfen bu şekilde de belirtmeyin, sizin küçüğünüzüm lakin bana saygı duymanızı istemem kabalık olur da biraz daha dikkatli konuşursanız çok ama çok sevinirim.
Biliyorum farkındayım da bu arada para kazanmam için yöntemler söylüyorsunuz da ben sadece ne kadar edeceğini öğrenmek istedim sitenin sadece hobi amaçlı yapıyorum bu işi sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Teşekkür ederim, bu değer daha çok hoşuma gitti.
Saygılarımla, hayırlı geceler diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site = 70 tl
Sayfa = 10 tl
fikrim bu hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Düşüncenizden dolayı teşekkür ediyorum, iyi geceler.
1 kişi bu mesajı beğendi.