Merhabalar,

Arkadaşlar hosting sektöründe Türkiye'de bildiğiniz gibi kullanıcıların %85'i kontrol paneli olarak Cpanel kullanmakta geriye kalan kısım ise başta DirectAdmin kontrol paneli olmak üzere çeşitli kontrol panellerini kullanmaktalar.

Kullanıcıların çoğu alışkanlıklarından vazgeçmemek maksadıyla Cpanel'i tercih ediyor çünkü hosting firmaları kullanıcıları Cpanel'e alıştırıyor özellikle Türkiye'de Cpanel kullanma yoğunluğu diğer ülkelere göre ciddi anlamda daha fazla benim belirtmek istediğim DirectAdmin gibi profesyonel bir kontrol panelini de köşeye atmamamız gerektiğidir.

DirectAdmin Kontrol Paneli, Cpanel'e göre hackleme gibi güvenlik sorunlarına bağlı olarak çok daha güvenli durumdadır üstelik çok stabil bir kontrol panelidir, sunucu sahipleri için panele giren ip adreslerini veya girmeye çalışan ip adreslerini, saldırıları size gösterir.

Özellikle türkçeleştirilmiş bir DirectAdmin, hosting kullanıcıları için kullanımı çok kolay bir hal almaktadır, herşey elinizin altında yazılıdır ve oldukça stabildir.


Benim söylemeye çalıştığım DirectAdmin ön yargısını kırmaya çalışmalıyız.


Teşekkür Ederim

Birde Anket Yaptım Katılırsanız Memnun Olurum