Hocam fiyat göremedim?
Fiyat Konuda Yok. Yazılım satışı değildir.
Arkadaş kurnaz =) incir.com adı altında ticaret sitesi açmanıza yardımcı olucak. YA şu incir'ciler ne kadar kurnaz zannediyor kendini, türlü türlü yollara başvuruyorlar arkadaş bu kadar çok b.kunu cıkarmayın akışına bırakın açmak ısteyen olursa zaten size ulaşır bir şekil de insanları kandırmanın anlamı yok . alisverissitenikur.com adi altında site açıp incir.com referansı olmanın anlamı yok bence. Dürüstce söyle anlat almak ısteyen alsın incir üyesi olsun ama bu şekil de aldatıcı yollara başvurmanın anlamı yok
Aldatıcı yollara başvurmadım. incir firması isminin kullanılmasını istemiyor. Bu yüzden ne sitede nede konuda incir ile alakalı bir yazı koymuyorum. ayrcıca Sadece incir ile çalışmıyorum. Başka sistemlerde mevcuttur.
Darılmaca kırılmaca yok açık konuşacağım, sitedeki yazılar dil bilgisi kurallarını alt üst etmiş. Sitenizin logosu 1990 yapımı sitelere benzemiş. Koyduğunuz resimler büyütülmüş, bu yüzden bulanıklaşmış.
Dediğiniz yorumlar imkan ve zaman meselesi ile alakalıdır.
Milleti aldatmaya çalışmayın bırakın üye olmak isteyen sizi bulsun incir.com a üye olsun.
incir.com a uye olma ile site açılmıyor. incir sadece referans sistemi ile üye kabul ediyor.
Kendi Sitemizin Tanıtımını Yapmak Suç Olmasa Gerek.
Değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim