-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mesela hosting şirketlerinin sitesini 5-10 dk dolaşayım hemen ardından alakasız bir siteye (mesela haber sitesi) reklamlar hosting reklamı oluyor (adsense). Aynı şekilde alışveriş sitelerini gezince reklamlar alışveriş oluyor, en alakasız sitede bile.
Bunun sebebi nedir? Google mı, Chrome kullanmam mı yoksa internet sağlayıcım mı? Bu adamlar benimi takip ediyor, bilgilerimi mi topluyor ! Uzun zamandır fark ediyorum bu durumu hep erteliyordum, bir ayarı filan varsa verelim ayarı google dayıya :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
---
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Google Chrome ayarlar sekmesine gir,
Arama kısmına;
Göz atma trafiğimle birlikte bir "Do Not Track" isteği gönder. yaz, zaten o bölümü sana gösterecektir (sarı yapacaktır rengini) Seçeneğini işaretle ;)
Do Not Track, her tarayıcıda vardır bu özellik. Ayarları kurcalayıp bulman yeterli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
teşekkürler.
o zaman tarayıcı ile alakalı bir durum, arama motoruyla ilgisi yok?
---
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Geri bildirimli reklam diye biliyorum ben bunu adworsden reklam kampanyası oluşturduğun zaman geri bildirimli de oluşturabiliyorsun diye okumuştum. Yani benim sitenin reklamını sen bir yer de gördüğün zaman kelime olarak eklediğim bir sitede dolaşıyorsan misal sitem teklonoji sitesi ve dizüstü soğutucusu olarak kelime de ekledim bu kelimenin çıktığı siteler de benim reklamımı tekrardan görebiliiyorsun diye biliyorum
Kuva-i Kafsinkaf
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kuracağın uygulamalar şu şekilde olacak ve kullanacağın tarayıcı firefox olsun ghostery +adblock+maskme+https everywhere+dephormation bide noscript kurucaksın sonrasında tarayıcıdan izleme şeysini kapatıcaksın.bitti gittionlar düşünsün :)