Yeni Kayıt Edilen ve Domain Yaşı 6 Aydan küçük Sitelere SEO Nasıl Yapılmalıdır ?
1 ) Kesinlikle bir Anda yüzlerce Backlink alınmamalıdır, 24 saatte Alınan Backlink sayısı Maksimum 5 Adet Olmalıdır.

2 ) Yeni alan adlarına backlink verilirken, Footer yada tek link olarak değilde, tanıtım yazısı içinde Backlink verilmelidir.

3 ) Bu kısım gerçekten önemli umarım dikkate alırsınız, SEO kasmak istediğiniz bir kelime var ve siz Buna Link veriyorsunuz, Örneğin Uçak bileti kelimesine Link vermek istediğiniz sitenizin ismi expressbilet.com Bu kelimede kısa vadede ilk sayfaya çıkarsınız ancak uzun vadede kalıcı olmaz. Olması gereken Link verirken Domain ismini Kullanarak Link vermelisiniz. Eğer örnek isterseniz enuygun.com sitesinin Backlink analizlerine bir bakın, Bu site uçak bileti, otobüs bileti, gibi rekabet oranları yüksek kelimelerde ilk sayfadalar, Fakat hiçbir zaman Backlinklerinde uçak bileti, otobüs bileti gibi Kelimelere Link verilmemiş, Linkleri doğrudan enuygun kelimesine verilmiş, Buda siteyi Hem markalaştırmıs hem de istedikleri Kelimelerde İlk sıralara çıkmışlar,
Özet Olarak Sadece bir kelimeye odaklanıp yüzlerce Backlink vermeyin, Sitenizi Markalaştırmak için çalışın, Bir makale içine iki adet Backlink veriyorsanız birisi sitenizin domaini neyse ona verin, diğeri ise istediğiniz bir kelimeye verin. Böylece Güncellemelerde siteniz çökmez Merak etmeyin.