lostyazilim
tr.link

50.000 TL Bütçe 3-4 Projelik Domainler ile Neler Yapabilir..

17 Mesajlar 2.621 Okunma
acebozum
tr.link

seridijital seridijital Firma Rehberi Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Dijital Baskı (Firma Sahibi)
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 101 / 27
  • Ticaret 8, (%100)
50.000 TL Bütçe Var 3-4 Projelik Domainlerim Var Neler Yapabilir..

Arkadaşlar 50.000 TL bütçem var ve şuanda devam eden bir işim daha var sektörde rekabet oranı arttıkça insanlarla uğraşmak baya zor oluyor. Elimde bulunan işi komple ya devredip ya satacağım. Bu para ile web sektörüne girmeyi düşünüyorum.. Bütçemi artırabilirim bu konuda sıkıntım yok ancak uzun soluklu bir projeye imza atmak istiyorum.

Elimde bulunan projelik domainlerim ise

webmasterhocasi.com
sosyeteabla.com
Googlefirmalari.net (3 Aylık olmasına rağmen Google'de Firma Ekle kelimesinde 20nci sırada ve daha bir çok kelimede ilk 30un içinde)

bu 3 domain sıfırdan başlayacak projeler bu projelerin hepsi için ayıracağım maksimum bütçe 5 - 7 bin TL arası sıfırdan başlayan projeler olduğu için gelir elde etmek ilk etap da zor gibi görünüyor..

Geriye kalan bütçe ile neler yapabilirim. Neler önerebilirsiniz. Mesela benim kafamda Bionluk.com tarzı siteler var bionluk tarzı olacak ama aynı sektöre hitap etmeyecek...

Bu konuda fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

elektronikssl
webimgo

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Neden kendinize bir ofis açmıyorsunuz ? (Eğer Ofisiniz yok ise.) Yukarıda belirttiğiniz Projelik domainlere emek vermek gerek. Yanınıza 3 Öğrenci alarak hem onların ihtiyaçlarını giderebilir, Hem de o sitelere Çalışma ekibi kurarak geniş bir kitleye hizmet verebilirsiniz.

Webmaster Hocasi sitenize forum kurulabilir. Forum için ise Ekip lazım.

Sosyete abla Sitenize İçerik girmek için birilerine ihtiyacınız var.

Google Firmaları Sitenize yalnızca bir defa yatırım yaparak sistemi oturtmanız yeterli. Sonrası rutin işler. :)

Benim fikrim bu :) Tabi giderlerini karşılayan bir sistem kuruluyor. Kazanç da gelecek vaat eden siteler. :)
KDOGAN bjlkl seridijital

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

bloggerim bloggerim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 101 / 62
  • Ticaret 3, (%100)
Webmaster Hocasi için çok iyi bir webmaster forumu olabilir. Hayalim fakat ekip olmadığından dolayı yarıda kalan işim. istersen özelden forumuna getireceğin yenilikleri bir bir anlatırım :)
seridijital

kişi bu mesajı beğendi.

mutlux mutlux WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 1231
  • Beğeniler 303 / 212
  • Ticaret 40, (%100)
50 .000 tl lik butçe ile eticaret alanına yönelmenizi tavsiye ederim yoksa dediğiniz sistemlerden yatırdığınız parayı çıkarmanız 2-3 senenizi alabilir.
bjlkl seridijital ArdaOMAR

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 101 / 27
  • Ticaret 8, (%100)

Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Neden kendinize bir ofis açmıyorsunuz ? (Eğer Ofisiniz yok ise.) Yukarıda belirttiğiniz Projelik domainlere emek vermek gerek. Yanınıza 3 Öğrenci alarak hem onların ihtiyaçlarını giderebilir, Hem de o sitelere Çalışma ekibi kurarak geniş bir kitleye hizmet verebilirsiniz.

Webmaster Hocasi sitenize forum kurulabilir. Forum için ise Ekip lazım.

Sosyete abla Sitenize İçerik girmek için birilerine ihtiyacınız var.

Google Firmaları Sitenize yalnızca bir defa yatırım yaparak sistemi oturtmanız yeterli. Sonrası rutin işler. :)

Benim fikrim bu :) Tabi giderlerini karşılayan bir sistem kuruluyor. Kazanç da gelecek vaat eden siteler. :)

bu 3 domainle yürümem zor olur ancak tek bir isimle yürüyüp Alt sektörlerim olabilir mesela bunlar bence ama yürüyeceğim isim ve pğroje sadece benid üşündürüyor.. 1 haftadır Forum scriptleri, Wp temalar, CMS Scriptler hepsini inceliyorum.. Hala bir çözüm çıkış yolu bulamadım

balporsugu balporsugu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)
hocam projelere ayırdığınız bütçeler fazla geldi bana.bence sizin bütçeden çok emeğe ihtiyacınız var.para ile değil çalışma ile web üzerinde başarılı olabilirsiniz bence.para ile hosting firması filan kurabilirsiniz.
aktuelsoylesi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 101 / 27
  • Ticaret 8, (%100)

mutlux adlı üyeden alıntı

50 .000 tl lik butçe ile eticaret alanına yönelmenizi tavsiye ederim yoksa dediğiniz sistemlerden yatırdığınız parayı çıkarmanız 2-3 senenizi alabilir.

Sıfırdan kurmak mı gerekir yoksa hazır bir sistemi almak mı? E-ticarette hangi sektörü seçmek lazım.. forumlarda bununla ilgili bir sürü yorum ve fikir var... ama kafama yatan olmadı şimdilik alt yapısıda çok önemli..

Ek Olarak:

mutlux adlı üyeden alıntı

Sıfırdan kurmak mı gerekir yoksa hazır bir sistemi almak mı? E-ticarette hangi sektörü seçmek lazım.. forumlarda bununla ilgili bir sürü yorum ve fikir var... ama kafama yatan olmadı şimdilik alt yapısıda çok önemli..

EnderGrafik EnderGrafik Profesyonel Grafik İşleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1340
  • Beğeniler 618 / 619
  • Ticaret 231, (%100)
Ben kadınlara hitap eden bir domain alıp projelendirmeni isterdim. O 3 öğrenci tavsiyesi kız olur ve özgün bir sekilde günde 20-25 icerik bile girilebilir 3 kisiyle. Ben kazanç konusunun kadın sitelerinde olduğunu düşünüyorum
seridijital aktuelsoylesi

kişi bu mesajı beğendi.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Bu domainler sizi yarı yolda bırakır hocam.

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)

seridijital adlı üyeden alıntı

bu 3 domainle yürümem zor olur ancak tek bir isimle yürüyüp Alt sektörlerim olabilir mesela bunlar bence ama yürüyeceğim isim ve pğroje sadece benid üşündürüyor.. 1 haftadır Forum scriptleri, Wp temalar, CMS Scriptler hepsini inceliyorum.. Hala bir çözüm çıkış yolu bulamadım

Zaten Googlefirmaları adlı domaininize yalnızca bir sistem kurulacak. Geriye kalan rutin işler.

Sosyate abla ise beni bek sarmadı açıkçası. :) Ama elinizdeki en büyük hazine ise Webmaster hocası projeniz. ;)
seridijital

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al