-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, eminim ki bir çok kişi ticarette güven sorunu yaşıyordur. Tabii bir çoğumuz ise ticaret puanı yüksek olanlara gözümüz kapalı iş yaptırtıyoruz. Bir sistem olsa wmaraci.com'da TC Kimlik onaylı olabilir örneğin, profili doğrulanmış profil olsa ve insanlar rahatlıkla ticaret yapabilse? Benim aklıma sadece doğrulama sistemi geldi, ticareti daha güvenilir hale getirmek için sizlerde farklı yöntemler söyleyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bizim SMS
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
114, (%99)
bu işi önlemez malesef ama oranı düşürebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Ticaret yapılması gerektiğinde bir çok kişi bu konuda fikir sahibi oluyor, lakin benim endişem fikir sahibi olmayan kişilerin dolandırılmasıdır. Parayı kolay bir şekilde kazanmıyorum, kimse kolay kazanmıyor. Bu nedenle birşeyler geliştirilse iyi olacağına inanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Bence şöyle yapılmalı. TC kimlik getirilmeli fakat zorunda olmamalı. TC Kimlik giren ticaret kategorilerinde ek olarak bir özellik sunulmalı ve bunu sadece TC onaylılar kullana bilmeli.
İşte o zaman gerçekten ticaret yapacak adamlar bunları onaylarlar. Adama derseniz kardeşim ben sizle ticaret yapacağım ama güvenim yok. TC'ni onayla öyle gel dersiniz. O zaman o adam TC'sini onaylamazsa ************** adayıdır. Lakin Eyvallah kardeşim hemen onaya gideyim derse bunun ************** olma şansı %95 düşer. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
KingStar adlı üyeden alıntı
Bence şöyle yapılmalı. TC kimlik getirilmeli fakat zorunda olmamalı. TC Kimlik giren ticaret kategorilerinde ek olarak bir özellik sunulmalı ve bunu sadece TC onaylılar kullana bilmeli.
İşte o zaman gerçekten ticaret yapacak adamlar bunları onaylarlar. Adama derseniz kardeşim ben sizle ticaret yapacağım ama güvenim yok. TC'ni onayla öyle gel dersiniz. O zaman o adam TC'sini onaylamazsa ************** adayıdır. Lakin Eyvallah kardeşim hemen onaya gideyim derse bunun ************** olma şansı %95 düşer. :)
Evet bu da güzel bir öneri tabii, hoşuma gitti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Kimlik doğrulaması çok zor bir şey değil zaten basitçe entegre ediliyor kimlik doğrulaması forumlara :) bence bir an önce yapılmalı böylece multi hesaplar ve **************lıkların önüne geçilmiş olur :) bir nebzede olsa...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
EVDEN EVE NAKLİYAT
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Hocam bizim türkiye halkı siz ne yapar iseniz boş bir şekilde halkını dolandırmaya devam edecektir.
tabi ki oranı düşürür bu fikirler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence bir yolu bulunur aracı kimse olmadıgı zaman her turlu rısk var o yüzden uzmankirala gibi aracı sitelerle yaptıracaksın ki dolandırılma rıskın olmasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bununla ilgili ve daha gelişmiş sistemler hakkında bir kaç başlık açıldı ve yöneticiler tarafından cevap verildi ama bir gelişme olmadı. Uzun süre geçti üzerinden pek olacağını da sanmıyorum.
linkci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tc kimlik gereksiz de sms onayı daha önemli diye düşünüyorum. Girişlerde sms onaylı olmalı ki **************lık yaptığında telefonun doğrulanmış olması ve aktif olması ordan anlaşabilmeli. Ayrıca üyeler birbirlerinin tel bilgisini görmeli bu daha mantıklı.