-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar,
www.anime.name.tr sitesini kurdum öyle duruyor. Nic tr de yönlendirme oluyor mu acaba? .com.tr olmuyor diye biliyorum, gen.tr ve name.tr de yönlendirme mevcutsa bunu elimden çıkartayım mı sizce?
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
anime tanıtımları ve manga tanıtımları konularında editör olabilirim foruma devam etme kararı alırsan :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Satmayı falan düşünüyorsan bence hiç deneme bile.
İyi bir domainle birlikte başarılı işler çıkartabilirsin.
Tema gayet şık, üzerine biraz düşerek daha da iyileştirebilirsin.
Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Ben direk yetki vereyim size, istediğiniz kategoride yetkili olun :) Özelden veya skype den konuşalım: tevfikaktunc
easlanhan adlı üyeden alıntı
Satmayı falan düşünüyorsan bence hiç deneme bile.
İyi bir domainle birlikte başarılı işler çıkartabilirsin.
Tema gayet şık, üzerine biraz düşerek daha da iyileştirebilirsin.
Başarılar.
Öyle de bilmiyorum ki kafam karışık işin açığı, pek umursamıyordum. Geçen ay yüksek hitten dolayı band yemiş :D Tabii trafik alanım çok düşük biraz da ondan kaynaklıda 3 yılda uzattım alan adını. Güzelde index alıyor da kafam karışık gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
tevfikaktunc adlı üyeden alıntı
Ben direk yetki vereyim size, istediğiniz kategoride yetkili olun :) Özelden veya skype den konuşalım: tevfikaktunc
Öyle de bilmiyorum ki kafam karışık işin açığı, pek umursamıyordum. Geçen ay yüksek hitten dolayı band yemiş :D Tabii trafik alanım çok düşük biraz da ondan kaynaklıda 3 yılda uzattım alan adını. Güzelde index alıyor da kafam karışık gibi.
Sağlam kadron yoksa uğraşma derim çünkü piyasada türkanime.tv , animz vs varken ki bu kişiler kendi çevirilerini , manga çevirilerini vs yapıyor yani insanlar böyle bir potansiyel bekler eğer çeviri ekibin varsa çok rahat tutulursun :)
Çeviri ekibi hem anime hem manga çeviricek.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Zuperman adlı üyeden alıntı
Sağlam kadron yoksa uğraşma derim çünkü piyasada türkanime.tv , animz vs varken ki bu kişiler kendi çevirilerini , manga çevirilerini vs yapıyor yani insanlar böyle bir potansiyel bekler eğer çeviri ekibin varsa çok rahat tutulursun :)
Çeviri ekibi hem anime hem manga çeviricek.
Bu konuda hak veriyorum ekip çok önemli, örneğin; Counter Strike oynayan çocuklar hep bekliyorlar. Burada ekip bayağı sağlam olacak, counterstrike.tc yi kuracağım ilerleyen zamanda da :)
1 kişi bu mesajı beğendi.