Merhabalar, ön yargı ile yaklaşmanızı istemem öncelikle sadece kendi düşüncelerimi sunmak istiyorum.
Bir ekip kuralım, 10 veya 15 kişiden oluşsun. Bu kişiler her kişinin 1 sitesine üye olsun ve yorumlar yapsın, sitesinde gezinsin, destek olmaya çalışsın kısacası tabii bu dediğim olay serbest olacak. Her bilgisayar başına oturduğumuz da olacak, ben işsizim bu aralar bilgisayar başında en aşağı 5-6 saatim geçiyor. Bu süre zarfında ben saçma sapan sosyal medyada birşeyler altına yorum yapacağıma, burada oluşturmuş olduğumuz ekibin sitesinin konusuna yorum yapsam sizce nasıl olur?
Birbirimize destek olma zamanı diye düşünüyorum, bu dediğim olay internetten düzenli para kazanana veya normal bir işte çalışan insana uyacağını sanmıyorum. Benim her daim kafamdaki soru şudur, sosyal ağlarda yabancılara o kadar destek oluyoruz. Peki neden birbirimize destek olmuyoruz?
Eğer böyle birşey düşünülürse ben sık kullanılanlara veya metin belgesine ekler siteleri her gün düzenli olarak giriş yaparım. Beni dinlediğiniz için teşekkür ediyorum, saygı ve sevgilerimle..