-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, ön yargı ile yaklaşmanızı istemem öncelikle sadece kendi düşüncelerimi sunmak istiyorum.
Bir ekip kuralım, 10 veya 15 kişiden oluşsun. Bu kişiler her kişinin 1 sitesine üye olsun ve yorumlar yapsın, sitesinde gezinsin, destek olmaya çalışsın kısacası tabii bu dediğim olay serbest olacak. Her bilgisayar başına oturduğumuz da olacak, ben işsizim bu aralar bilgisayar başında en aşağı 5-6 saatim geçiyor. Bu süre zarfında ben saçma sapan sosyal medyada birşeyler altına yorum yapacağıma, burada oluşturmuş olduğumuz ekibin sitesinin konusuna yorum yapsam sizce nasıl olur?
Birbirimize destek olma zamanı diye düşünüyorum, bu dediğim olay internetten düzenli para kazanana veya normal bir işte çalışan insana uyacağını sanmıyorum. Benim her daim kafamdaki soru şudur, sosyal ağlarda yabancılara o kadar destek oluyoruz. Peki neden birbirimize destek olmuyoruz?
Eğer böyle birşey düşünülürse ben sık kullanılanlara veya metin belgesine ekler siteleri her gün düzenli olarak giriş yaparım. Beni dinlediğiniz için teşekkür ediyorum, saygı ve sevgilerimle..
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Skype de bir grup oluşturabiliriz bununla ilgili? Burada konuya mesaj yazıldıkça geride kalıyor konunun asıl amacı, Skype de bir grup kursak orada toplansak nasıl olur acaba?
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bizim grubumuzda konu amaçtan şaşmıyor konu altındaki tüm mesajlar konunun amacına yöneliktir.. ben maalesef skype kullanmıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
aslında bu tarz bişey forum genelinde uygulansa sitesi olan arkadaşlar için çok yararlı olur .Ama sayının fazla olması da kontrolü zorlaştırır
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence de bu tarz birşey yapıp Skype üzerinden örgütlenebiliriz. Ben varım sonuçta burada grupta var falan iyi hoş ama kontrol denetim mekanizması yavaş ilerlemesi de cabası isteyen skype üzerinden ekleyebilir ve karşılıklı yorumlaşabiliriz.
Kişisel Blog - http://ekyildiz.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**