wmaraci reklam
tr.link

Ekstrede Benimle Alakası Olmayan Alışverişler Var

3 Mesajlar 3.040 Okunma
acebozum
tr.link

KaGaN KaGaN 1881-193∞ Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Coğrafyacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 40 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar bugün kredi kartı borcu ödemesi yapmak için bankamın internet şubesine girdim. Borcu ödemeden önce bakayım bu ay nerelere harcamışım dedim bir de baktım "RIOTGAM*LEAGUEOFLEGE" diye bir girdi var ve 3 kere ard arda 66,20TL'lik çekim yapılmış en sonunda sanal kart olduğu için limit yetmemiş ve çekememiş.
Bankayı aradım durumu belirttim kartı iptal ettiler çekimleri de incelemeye aldık bir de sizden dilekçe almamız lazım fax gönderin dediler tamam dedim kapattım ama aklıma birkaç şey takıldı.

1. Bu "RIOTGAM*LEAGUEOFLEGE" ne oluyor yani hangi firmanın sitesinde kullanılmış bu kartım.

2. Sanal karta ben sürekli 0 limit belirlerim ama bu çekimler yapıldığında limit belli ki varmış. Bu nasıl oluyor? Bir arkadaşa sordum borcu ödediğin anda limit artıyor onu tekrardan 0 a indirmen lazım falan dedi var mı böyle bir şey.

3. Paramı geri alma ihtimalim var mı yoksa 198TL'nin üzerine soğuk bir su mu içeyim.

googleasistan
reklam

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Bu bahsettiğin durumu " şu sitede " biri daha yaşamış. Ve Lol oyunu ile ilgili bir durum olduğu anlatılıyor

Ek Olarak: Ve ayrıyeten şu *** sitesinde de bir kişi böyle bir başlık açmış

Kuva-i Kafsinkaf

KaGaN KaGaN 1881-193∞ Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Coğrafyacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 40 / 77
  • Ticaret 2, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Bu bahsettiğin durumu " şu sitede " biri daha yaşamış. Ve Lol oyunu ile ilgili bir durum olduğu anlatılıyor

Ek Olarak: Ve ayrıyeten şu *** sitesinde de bir kişi böyle bir başlık açmış

O oyunu daha önce hiç oynamadım hatta sitesine bile girmişliğim yok. Nasıl oluyor böyle bir şey anlamadım gerçekten.
Neyse fazla çekememiş diğer arkadaş 400TL'yi kaptırmış. Buna da şükür ama o parayı geri alma imkanım var mı benim?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al