Sxe bir nebze olsun güvenli bir oyun sağlıyor ama sxe olmayan bir server yol geçen hanı gibi oluyor kimin ne yaptığını anlayamıyorsun bile
sXe hiç bir şeye çare değil isteyen hileyi gene yapiyor, sonra bizdeki adminlerin hepsi orginal steamli ve server avrupa lokasyon sXe koyarsak kimse giremez, böyle bir program sadece Turkiyede ve Brezilyada var.
Artık gungame mi kaldi :)
Farklı modlarla yola çıkmalısınız.Zamanında bhop ile ölüm yarışı modu Türkiyeye ilk getirenlerdendim full çekiyodu 5 serverda , beraber calıştigım biri recep ivedik ve ninesi mod yapip rekor kırıyodu. Farklı modlar ilgi çeker
Farklı modlarla yola çıkmalısınız.Zamanında bhop ile ölüm yarışı modu Türkiyeye ilk getirenlerdendim full çekiyodu 5 serverda , beraber calıştigım biri recep ivedik ve ninesi mod yapip rekor kırıyodu. Farklı modlar ilgi çeker
Aslında Counter Strike genel anlamda bitiyor, onun yerini browser oyunları alıyor, LOL, Metin 2, DOTA...
Gungame değişmez bir mod, değişiklik yapılırsa anca team mod olabilir, full çekme olayıda göreceli, benim serverlerim 24 saat aktif olmaya müsait. Domino etkisi sanırım her oyun modu için geçerli, 4-5 ay önce "league of legends" tabiri caiz ise bir anda patladı. tekrar belirtiyorum benim serverlerim Avrupa lokasyon TR ile uymayan çok nokta var.
Not: zombie serverlerde "Recep İvedik" mod Casuscan diye bir arkadaşında vardı. Belki sizin tanıdığınızla aynı kişidir.