-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
herkes yazmıs cızmıs 3 kelımede ısterse 1trılyon keyword kelımed e ne son sırada olun yazılımınız eger hatasız sorunsuz istedigim özelliklerdeyse 1e 10 vermeye hazırım garantılı seo uygularım ödeme nakıt verılen sure 1yıl 1yıl icinde o kelımede sabıtlemezsem 10 katı öderim herkesin ayran icme sekli farklıdır kendi sitem 7 aylık en az 300 kelimede cok kalite yerdeyim guzel hitim var bunun gibi en az 2 ayrı musterime çalışmalarım devam ediyor onalrda eski ve yeni yerleri cok kalite yerdeler devam ediyoruz yani herkesi aynı kefeye koymayın size dandik adamlar denk gelmisse bu sizin sorununuzdur işi bilmeyene verirseniz karsılıgında bu tarz konusursunuz diyecegim odur forumda seo profesyonelleri vardır onları iyice arastırın sonra gelin burda genellemede %90 verin işini bilmeden yapanlarla konusursanız olacagı bu ben hodri meydan diyorum 1 yıl profesyonel seo ve hergun ilgi 1yıllık çalışma 7500tl işine gelen gelir çalışırız gelmeyen gidip daha iyi daha ucuzunu bulsun ben 3 kelimeye 6 aylık çalışma 3 ten fazla kelimeye 1yıl sure çalışma veririm 6 aylık çalısmam 4milyar 1 yıllık 7500tl ucuza sallamasyon yapanlar sadece kelime odaklı göndermeler yapar oturur bekler biz onlara seocu deil bloogcu diyoruz:) veya paravancı umarım seocularla blogcu ve paravancıları bir tutmazsınız SEO GARANTILI VE GERI IADE GARANTISI ILE VE VERILEN SURE ICINDE VERILEN SOZDE OLUNCA HAKKINI ALIR aksi halde seocu denmez ve o sure aşamasında başarı yakalamamıssa BU İŞİDE BIRAKMALI:)
1 kişi bu mesajı beğendi.