-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Organikhit.net adı altında kullanılan program
Programı ciddi anlamda para harcayarak kullananlardan ve ciddi anlamda zarar görenlerdenim.
programın sitenize ziyaretci akışı sağladığı doğrudur. ciddi paralar harcayarak 2 milyon tıklama aldım bunları web sayfalarıma paylaştırdım. programı yapan kişi geri dönüşümün en az 3 ay içinde olacağını söyledi, tıklamalarla birlikte sayfalarıma backlink sağlanacağı ve zaman içinde yükseleceğini söyledi .
Aksine zaman içinde google yaklaşık 10'dan fazla websayfamı mevcut anahtar kelimelerle 3-4 sayfa daha geriye attı. programa ödediğim paradan geçtim. ticari anlamda işlerimde ciddi anlamda düşüş yaşadım.
Bu program para tuzağının yanında hayallerini kurdunuz sayfalarınıza zarar verir. Giden paralarınıza yanmazsınız düşen sayfalarınıza yanarsınız. Ben 1800 TL harcayarak (dijital dekontları var elimde ) 2 milyon tıklama aldım. Ne yazık ki aldığım 2 milyon tıklama patladı.
Unutmayın zararın neresinden dönerseniz kardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
teknik ressam
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende bu programların faydası oluyormu diye merak eder dururdum.Eyvallah hocam bilgilendirdiğin için teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu programların gereğine uygun kullanılması kesinlikle zarar vermez hocam şahsen ilk kurduğum ve google da index alan her site için kullanıyorum. Ama çok makul düzeyde dikkat çekmeyecek şekilde çok ta faydasını gördüm. Ama kullandığın yazılımda bir sıkıntı varsa bilemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
bende tavsiye etmiyorum aksi takdirde siteyi yerle bir ediyor ileride.
Özgün Makale - Post - Editör - Web Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yazılım dediğin zaten programın kendisi .
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
google organik sonuçlara çok önem veriyor. Nasıl hile yaparızdan çok nasıl gerçekten google'nin istediği gibi bir site oluruz onu çözmek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
forumu okusaydınız benzer onlarca program var zararlarından bahseden. Geçmiş olsun.