haber58 adlı üyeden alıntı

Bu site tutar ama sosyal medyadan başkaca tanıtım yöntemi bulmalısın. Çok yönlü tanıtım ile ayakta kalabilirsin. Bu arada Twitter hesabınızın takipçi sayısını merak ettim. Başarılar dilerim.

İnternetle ilgili öğrendiğim ilk şey "kazandığını kazandığın yere yatır"dı hocam. Yani bu siteden ne kazanırsam yine buraya yatıracağım. Ama dediğim gibi içerik durumu beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Birkaç hafta olayı çözmek ve web yayınını tam anlamıyla öğrenebilmek için böyle devam edeceğim. Sonrasında ise ne yapacağıma karar vereceğim.

Twitter takipçi sayım 750.000 hocam.

Ek Olarak:

oorka adlı üyeden alıntı

Bence Sosyal medya hesabınızla sitenizin tutar ama Biraz Özgün Yazı ve daha güzel bir tasarımla çok iyi yerlere gelebilirsiniz

Fikir benim de çok hoşuma gidiyor hocam. Dediğim gibi bir nevi okulum olacak bu site. Neler yapabileceğimi, nerelerde hata yaptığımı göreceğim. Bir de dediğim gibi wmaraci'ya gelme sebebim biraz iş bağlantıları kurmak için. İşten anlayan insanlarla burada işbirliğine gidip 1 yılda çok duyulmuş bir site yapmak istiyorum. Elbette sosyal medyanın gücü ve kendi metin yazarlığı tecrübelerimle (yıllarca tv'lerde çalıştım) :)