Aynen TBM yerlerde, 0,02-0,03. Rezillik.
Aslında bir akım başlatıp adsense kullanmayı bırakıp başka reklam firmalarına geçmek lazım o zaman anlarlar değerimizi bunlar. 2 k hit alan siteyle 200 hit alan sitenin kazancı aynı diyor arkadaş bu saçmalıktan başka bir şey değil bence sonuçta her reklam kendi ülkenin dilinde çıkıyor türk sitelerde amerikaya ait firmalarının reklamlarını yapsa anlarım mesafeleri düşünürler ama böyle bir şey olmadığı için dilden dile reklam gelirlerinin farklılık göstermesi ayrımcılıktır.
Ek Olarak:
bence normal surec bu.her tika 1 lira vaadetmiyor ki adsense.o an ne gelirse o.bence hassas ayarlarini gozden gecir.sonucta bu olay adsense ile degil,reklam verenle ilgili.yabanci site mevzusu da ayni .adamlar dolar uzerinen reklam verdiginden kazanc yuksek oluyor,tiklama az olsa da kazanc ayni oluyor.benim tavsiyem kaliteli bir sitesi olacak,bol hit alacak,ziyaretcilerin uzun sure kalacagi bir siten olacak.iste asil kazanlar bunlar yani.
Hocam kullanıcı adınızın altında Eğitim,hayatın değeridir. yazıyor bu kaydedilen gelir eğitim sitemin bana sağladığı gelir sizce değer verilmiş mi yani bu sadece site için geçerli değil her yerde aynı bir öğretmen maaşı 2.000 TL üzerinde geziyor değer yok yani eğitime. Sözde en çok kazandıran alanlardan biri eğitim. 1 haftadan fazla oldu adsense reklam yerleşimi ve kazanç için yapılması gerekenler hakkında yazılar okuyorum bir sürü değişiklik yaptım sonuç hep aynı TBM 0,07 den yukarı çıkaramadım.