-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benzeri konuları çok aradım. Ancak bulamadığım için burada sorma gereği hissettim. Web sitesinde hosting şirketinin verdiği alan yetersiz geliyor. Ben bu nedenle resimleri (sadece resimleri) google, facebook veya instagram gibi yerlerden çekmek istiyorum. Bildiğiniz gibi dosya adını sürekli değiştiren veya dış paylaşıma izin vermeyen siteler mevcut. Acaba, sizin kullandığınız veya bana önerebileceğiniz resim yükleyerek, bu resimleri sitemde kullanabileceğim bir site var mı?
Belki resim yükleme siteleri de olur. Ancak, onlar da resimleri belirli bir süre sonra siliyorlar.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hızlıresim imagestürk imageshack :)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
google kullanılır 15 gb sanırım disk veriyor hesabın silinme ihtimali neredeyse sıfır.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkürler. Ben bu iş için zaten Google+ kullanıyordum fakat şimdi aklıma geldi ve ben neden daha önce gelmediğine hayıflanıyorum. Amazon Cloud Drive, Box, Dropbox, iCloud, Ubuntu One ve Microsoft SkyDrive kullanabilirim. Bunları bir deniyeyim buradan paylaşırım.
Yandex ile ilgili sıkıntı olduğunu bir kaç gün önce forumda okumuştum. Google Drive'ın da resim konusunda sıkıntı yaptığını biliyorum.
Diğerlerini de bir denedikten sonra burada paylaşırım. Herkese teşekkürler.
Durgun sular derin akar.