Merhabalar,
Başta belirtmek isterim ki bende teknoloji anlamında aşırı milliyetçi düşünceler içerisindeyim. Bilirsiniz google bir dönem hack için yarışma düzenliyordu. Hatırladığım kadarıyla google un belirli servislerinde(gmail diye hatırlıyorum) açık bulana para ödülü gibi bir yarışma idi. Bu konu asıl icrati yapanın işidir diye düşünüyorum. Star'ı da hackliyene helal olsun. Çünkü adam başarmış. Bizim Türkiye de internet üzerinden en iyi hit'i ve parayı alan kişilerin kodlama yada altyapısını yapan yada yaptırdığı kişilerin bilgi seviyesinin bir ürünüdür bu olay. Hala para, hit, spam derken türkiye kaliteyi, hizmeti, internet servisinin asıl amacını unuttu. Alexa TR'deki ilk 100 sitenin amacı ve ürünü gösteriyor herşeyi. Biz yandex'i türk sitesi diye yiyecek kadar internet ile alakalıyız ve o kadar destek alıyor bu işi yapanlar. 16-17 yılı aşkın süredir, PHP dahi yok iken webtasarım, kodlama, yazılım işi ile uğraştım 1998 da mynet ne ise hala aynı yerde komik durum. Yani sonuçta hack'lenmek güzeldir. Düşe kalka tecrübelenirler daha iyi seviyeye gelirler.
Bunlar tamamen benim kendi görüşümdür ve tabi ki aksini de düşünebilirsiniz sizin görüşlerinize de saygı duyuyorum.