-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Coğrafya üzerine bir site kurdum. İsminde coğrafya bile geçmeyen. 5 - 10 günde bir yazı ekleyebiliyorum. Konuları kendim yazıp şekil, grafik ve resimleri kendim oluşturuyorum. anahtar kelimeleri mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışıyorum. Sezonun açılmasıyla birlikte öğrenciler üşüşmeye başladı :D ve özellikle geçen sene eklediğim 9 sınıf konuları google aramalarında ilk sırada çıkıyor. Arkadaşların pek çoğu 1. sıraya nasıl gelirim, gelseniz ne yaparsınız gibi başlıklar atmış. Bende haliyle bu nasıl oldu diye kendi kendime soruyorum. Seo ve backlink adına hiçbir şey yapmadım. Google amca beni çok sevdi galiba. :D iyi günler dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Emek verdiğinde istediğin yere gelirsin , önemli olan yaptığın işi severek yapman. Googleda ilk sırada olmak çok önemli değil , ilk sırada olsan da son sıralamada olsanda bir şekilde google sana hit gönderir.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Siteyi yeni açtıysan 5-6 ay kadar google bunu yapıyor zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
57 / E
-
Meslek
eğitimci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google yeni siteleri sever ve destekler ama zamanı gelince de hiç acımaz al aşağı eder. İstikrarlı ve özgün olursan sorun yok.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur!
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Hueman temada çok güzel olmuş. Gördüğüm kadarıyla girdiğiniz içeriklerde kaliteli. Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.