-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
okudugum cogu yazı yüzünden googleye güven verecegmizi ve domain sürelerimizi uzun tutmamız gerektigini çoğu yerde okudum ve 5 senelik regleme kararı aldım. ne kadar doğrudur? elle tutulur örnekleri varmı? beni nerden nereye taşır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
+Takipteyim. benim regliceğim 12 senelik var :)
Awoor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hosting Yetkilisi
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Takipteyim acaba bu doğrumudur? doğruysa 10 senelik reglerim anında tüm domainleri :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
üniversite
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tamamen doğrudur.Site yaşının seoda önemi vardır.Ama sanmayın ki her kelimenizde 1. sıraya çıkacaksınız yine uğraşmanız gerekecek.Reg süresi ile 1 adım daha ilerlersiniz o kadar bence ilerleyememekten iyidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
3 senelik reglemeniz yeter arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
en fazla sureyi regleyin. Hem maliyet düşer, hem de projenizin ciddiyeti artar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Ben 13 yıl önce kayıt edilmiş alan adını geçenlerde kayıt ettim. Çokta iyi olduğuna inanıyorum, bence sende kayıt et eğer mantıklı ise alan adın. Benimkisi: "rock.gen.tr"
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Evet, bir nebze etkisi olacaktır tabi. Hem arama motorları için hem de reklamverenler için. Hatta sitenize özel reklam, tanıtım yazısı alıyorsanız bile inceler müşteriler.
Domain süresi ile arma motorunda fark yaratmak istiyorsanız, dikkat edeceğiniz bir nokta daha var: Kaliteli hosting bulup, baştan sona aynı hostta kalmak...
İzmir'de bir rent a car sitesini en önemli arama sorguları (7-8 tane sorgu) ile 1. sıraya getirdim. Firma da kısa sürede iş hacmini ve araç sayısını 3-4 kat büyüttü.
Gelgelelim dandik bir host bulmuşlar. Sitenin tasarımcısı zaten kendi vps'inden atmış daha önce, benim çalışmalardan sonra site yoğun trafik alınca da geçiş yaptıkları hosting firması zortladı. Yine bana sormadan bir hosting almışlar, buraya geçiş yaptık. Orada da gelen trafiğe dayanamadılar. Tabi sadece müşteriler değil, aynı zamanda rakipler de sık sık siteyi inceliyor, hatta antiseo çalışması yapan da oluyordu. Bir süre sonra o hosting firması da sorun çıkardı. O sorun çıkaran firmaların sayesinde kendime bir fiziksel sunucu aldım. Sonra yer sağlayıcı belgesi falan da aldım. Fiziksel sunucu aldığımız datacenter da pek randıman vermedi bize. Datacenter'ı da değiştirdik ve 1 yıldır sorunsuz devam ediyoruz çok şükür. Ama iş işten geçmişti artık. Her hosting değişikliğinde etkilendi site. Ve adamlar da haklı olarak düşen başarının hesabını sormaya başladılar, sonunda ayrıldık.