lostyazilim
tr.link

İlk Web Sitem Olacak Fikiriniz nedir?

45 Mesajlar 5.429 Okunma
lstbozum
tr.link

Muhsin ASLAN Muhsin ASLAN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1120
  • Beğeniler 1086 / 244
  • Ticaret 1, (%100)
İlk websitemi açacağım.Bir kaç konu düşüncem var karar veremedim.yardım bekliyorum.

1.site:sanırım bildirgec.org olması lazım o tarz kategori olmadan hergün 10 konu girmek ve özgün..kıscası genel blog.
2.site: Genel Forum
3.site: Yemek tarifi üzerine ama örn: kek tarifleri üzerine
4.site: nüfusu çok bir ilçeye örn. alanya otelleri tarzı ilan sitesi (Para kazandıracağına inanıyorum)

Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Eğer amacınız para kazanmak ise 4'üde tutmaz para kazanamazsınız.

1- Hertarafta blog var neden senin sitendeki yazıları okuyayım ?
2- Forum sitesi kurma ve üzerinde durma zahmetli iştir. ve genel forum tutturmanız zor rakipleriniz sağlam. Ama bir şey üzerine yoğunlaşırsanız olacağını düşünüyorum. (Maxicep)
3- Yemek tarifleri sitesininde artık tutmayacağına inanıyorum ama en mantıklısı bu.
4- Hiç belli olmaz ama alanya otel dediğimizde otellerin odalarının m2'sine kadar veren siteler var oda olamz gibi.

Şöyle bişey olabilir.

Yemek Tarifleri(Kek Tarifleri) üzerine site yapabilirsiniz. Birazcık minimal sonra menüyede bir blog koyarsınız Demek istediğim.

1. ve 3. maddeleri tek biryerde toplayabilirsiniz.
Doping Creative

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Grapixa Grapixa Piksel Terbiyecisi Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 71 / 48
  • Ticaret 4, (%100)
Genel blog kesinlikle daha mantıklı. İçerik zenginliği sunabilmeniz açısından da önemli. Yazarlığınıza güveniyorsanız ve ifadelerinizle insanları çekebileceğinizi düşünüyorsanız, kısa sürede çok okunan bir blog haline gelebilirsiniz.

Doping Creative Doping Creative Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Makale Yazarı&webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

Muhsin ASLAN adlı üyeden alıntı

Eğer amacınız para kazanmak ise 4'üde tutmaz para kazanamazsınız.

1- Hertarafta blog var neden senin sitendeki yazıları okuyayım ?
2- Forum sitesi kurma ve üzerinde durma zahmetli iştir. ve genel forum tutturmanız zor rakipleriniz sağlam. Ama bir şey üzerine yoğunlaşırsanız olacağını düşünüyorum. (Maxicep)
3- Yemek tarifleri sitesininde artık tutmayacağına inanıyorum ama en mantıklısı bu.
4- Hiç belli olmaz ama alanya otel dediğimizde otellerin odalarının m2'sine kadar veren siteler var oda olamz gibi.

Şöyle bişey olabilir.

Yemek Tarifleri(Kek Tarifleri) üzerine site yapabilirsiniz. Birazcık minimal sonra menüyede bir blog koyarsınız Demek istediğim.

1. ve 3. maddeleri tek biryerde toplayabilirsiniz.

Kek tarifleri üzerine sitemiz var şu an. kararımı forum olarak aldım www.webnot.net profesyonel bir tema kurdurttum bir arkadaşım daha tam olmadı kategorileri yapıyorum.birde yeni olunca forum kullanmak zor iş gibi :)

Ek Olarak:

Grapixa adlı üyeden alıntı

Genel blog kesinlikle daha mantıklı. İçerik zenginliği sunabilmeniz açısından da önemli. Yazarlığınıza güveniyorsanız ve ifadelerinizle insanları çekebileceğinizi düşünüyorsanız, kısa sürede çok okunan bir blog haline gelebilirsiniz.

Kararımı genel forum üzerine kullandım fakat özgün genel forum olacak

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)
Forum olayı malesef öldü denebilir. Hele ki genel forum. Zor ama umarım başarırsınız.

Teamtofas.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

Mehmet GÜMÜŞ adlı üyeden alıntı

Forum olayı malesef öldü denebilir. Hele ki genel forum. Zor ama umarım başarırsınız.

Özgün yazı düşünmekteyiz.birde üye olsunlar diye bir gayemiz yok 2 sene içerik gireceğiz olursa olur olmassa olmaz şans diyelim :)
MehmetGUMUS3

kişi bu mesajı beğendi.

runnerrunner runnerrunner Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEM/SEO Expert
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 11 / 36
  • Ticaret 39, (%92)

Mehmet GÜMÜŞ adlı üyeden alıntı

Katılıyorum. Forum ölü yatırım denilebilir. Zamanınıza yazık. Para kazanmak için açıyorsanız ki herkesin amacı odur (kişisel veya hobil olarak kafasına göre yazanları hariç tutuyorum) niche kelimeler üzerine çalışabilirsiniz. Mesela yemek tarifleri > kek tarifleri > portakallı kek tarifleri gibi atıyorum bu örnekler çeşitlendirilir. Alanı daraltarak böyle bi çalışma yapabilirsiniz.
Doping Creative

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

runnerrunner adlı üyeden alıntı

Katılıyorum. Forum ölü yatırım denilebilir. Zamanınıza yazık. Para kazanmak için açıyorsanız ki herkesin amacı odur (kişisel veya hobil olarak kafasına göre yazanları hariç tutuyorum) niche kelimeler üzerine çalışabilirsiniz. Mesela yemek tarifleri > kek tarifleri > portakallı kek tarifleri gibi atıyorum bu örnekler çeşitlendirilir. Alanı daraltarak böyle bi çalışma yapabilirsiniz.

Artık açtık Çok geç malesef . Zaten sadece kek tarifleri üzerine sitem var

Muhsin ASLAN Muhsin ASLAN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1120
  • Beğeniler 1086 / 244
  • Ticaret 1, (%100)

Doping Creative adlı üyeden alıntı

Özgün yazı düşünmekteyiz.birde üye olsunlar diye bir gayemiz yok 2 sene içerik gireceğiz olursa olur olmassa olmaz şans diyelim :)

Yaptığınız şey forum mantığına aykırı :D

Genel forum olduğunu söylemişsiniz fakat genel forum değil. Tavsiye isterseniz şunları söylebilirim veya yerinizde olsam şunları yapardım.

Sitenizin eleştirilere açık olduğunu düşünerek :)

Öncelikle domain seçimi yanlış daha doğrusu akılda kalıcı değil.
İnternet ve Teknoloji kısmını kaldırıp oraya yemek tarifleri yapardım. Emin olun ki ben erkek giyim olarak geldiysem kesinlikle internet ve teknoloji beni ilgilendirmiyor demektir.
O kısımda ister kek isterseniz farklı tarifler yapabilirsiniz. (Adamları yemek tarifleri olarak kısıtlandırmayın ben humus ararken ara sıcakların, hamurların arasında kaybolacam. Veya meze ararken.)
Birde gelen kişileri forumda tutmanız lazım bunun için bişey düşünmeniz gerekiyor. Ama yazı yazmaya kabiliyetiniz varsa 2 sene içerik girerim ben sıkıntı olmaz derseniz portal yapardım.
Slogan ve Logo seçimini direk eledim.
Forumdaki yazı fontunu aynı şekilde. (Dosis daha uygun olabilir.)

Maddelerden bazıları gelişim aşamasıyla ilgili ama site konusunda genel olarak bunlar gözüme çarptı..

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

Muhsin ASLAN adlı üyeden alıntı

Yaptığınız şey forum mantığına aykırı :D

Genel forum olduğunu söylemişsiniz fakat genel forum değil. Tavsiye isterseniz şunları söylebilirim veya yerinizde olsam şunları yapardım.

Sitenizin eleştirilere açık olduğunu düşünerek :)

Öncelikle domain seçimi yanlış daha doğrusu akılda kalıcı değil.
İnternet ve Teknoloji kısmını kaldırıp oraya yemek tarifleri yapardım.
O kısımda ister kek isterseniz farklı tarifler yapabilirsiniz.
Birde gelen kişileri forumda tutmanız lazım bunun için bişey düşünmeniz gerekiyor. Ama yazı yazmaya kabiliyetiniz varsa 2 sene içerik girerim ben sıkıntı olmaz derseniz portal yapardım.
Slogan ve Logo seçimini direk eledim.
Forumdaki yazı fontunu aynı şekilde. (Dosis daha uygun olabilir.)

Maddelerden bazıları gelişim aşamasıyla ilgili ama site konusunda genel olarak bunlar gözüme çarptı..

Teşekkür ederim önerileriniz için fakat şunu not düşeyim forumu dün kurduk daha katagoriler eklenmedi alt forumlar vb. daha işi var isim konunda genel blog düşünüyorduk.forum açtık.ilerde blog unuda açacağız diye. birde bir sitenin ziyaret çekmesini ismine bağlamıyorum.ismin bir önemi yoktur.ne siteler görüyoruz ne temaları berbat siteler ama ne ziyaretciler çekiyorlar ... tabiki ben 3 senedir makale ve internet sektorunde varım fakat gözlemlerim bunlar.
Muhsin ASLAN

kişi bu mesajı beğendi.

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

noteport.com güzel fakat alınmış, şunu söyleyeyim domainleri buraya yazarak tavsiye istemek bence doğru değil. Sizin saatler harcayıp bulduğunuz güzel alanadını, tamamıyla iyi niyetle ve tavsiye almak adına buraya yazmanız domainin başkası tarafından reglenmesi gibi kötü bir sonuç doğurabilir.

dediğinde haklısın ama dediği domain zatenn 5 ay önce alınmış

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al