Ek Olarak:
anladım hocam teşekkürler 10-20k hit olsa yeter günlük yani her konuya 3-5 kişi girse yeter aslında benim asıl sormak istediğim google da nasıl çıkıcaz yani haberlerimiz nasıl üst sırada çıkacak nasıl bir seo yapmak gerekiyor mesela "3 polis şehit oldu" haberi paylaşınca en azından 2. sayfada hemen çıksın istiyorum bunun için ne yapmak gerekli acaba
Ek Olarak: arkadaşlar istediğim cevabı tam olarak alamadım demek istediğim paylaşılan haberin google da üst sıralara hemen çıkması için örn paylaştıktan 5dk sonra çıkması için ne yapmalıyım ? backlink mi almalıyım seo eklentilerini mi kurmalıyım ne yapmalıyım ? benim istediğim herşey eklenti ile otomatik olsun ben sadece haberi paylaşıyım yani sitemi bu noktaya nasıl getirebilirim ve her haberde üst sıralara çıkmak için nasıl seo çalışmaları yapabilirim ?
Ek Olarak: arkadaşlar istediğim cevabı tam olarak alamadım demek istediğim paylaşılan haberin google da üst sıralara hemen çıkması için örn paylaştıktan 5dk sonra çıkması için ne yapmalıyım ? backlink mi almalıyım seo eklentilerini mi kurmalıyım ne yapmalıyım ? benim istediğim herşey eklenti ile otomatik olsun ben sadece haberi paylaşıyım yani sitemi bu noktaya nasıl getirebilirim ve her haberde üst sıralara çıkmak için nasıl seo çalışmaları yapabilirim ?
bunun için google haberlere ve yandex haberlere kayıt olmalısın ve o da bayağı çetrefilli bir iş