lostyazilim
tr.link

Hesabımı tekrar açmışlar?

5 Mesajlar 704 Okunma
lstbozum
tr.link

Anil Anil I'm Here! Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Advertising
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 189 / 190
  • Ticaret 153, (%100)
Merhaba Wmaracı üyeleri.

Bundan yaklaşık 2 hafta önce Bir konu açmıştım. "Godaddy hesabım kilitlendi" diye.

Konu linki ; http://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/godaddy-hesabim-kilitlendi-182965.html

Fakat şimdi şöyle bi mail geldi ve hesabıma giriş yaptım hesap açıldı. Acaba neden açıldı ben birşey yapmadan?

Gelen mail ;

Cevaplarınızı bekliyorum, Teşekkürler....

.
wmaraci
reklam

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
Kısaca özetlemek gerekirse "hesabınızda 7000 küsür dizin var, sunucuya zarar verebilir bu kadar fazla dizin. Bunları azaltın aksi takdirde tekrardan kapatılabilir" diye belirtiyorlar.

Hesabınızın kapatılmasını engellemek için özel tmp dizini açabilirsiniz yada şu linki kullanabilirsiniz diye de eklemişler.
Anil

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Advertising
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 189 / 190
  • Ticaret 153, (%100)

Durotan adlı üyeden alıntı

Kısaca özetlemek gerekirse "hesabınızda 7000 küsür dizin var, sunucuya zarar verebilir bu kadar fazla dizin. Bunları azaltın aksi takdirde tekrardan kapatılabilir" diye belirtiyorlar.

Hesabınızın kapatılmasını engellemek için özel tmp dizini açabilirsiniz yada şu linki kullanabilirsiniz diye de eklemişler.

Teşekkürler yorumunuz için hocam.

Sorması ayıp 7000 dizin ne oluyor? Godaddy yenı kullanıyorum hesabımda 3 tane domaın mevcut suan.

.

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)

Anil adlı üyeden alıntı

Teşekkürler yorumunuz için hocam.

Sorması ayıp 7000 dizin ne oluyor? Godaddy yenı kullanıyorum hesabımda 3 tane domaın mevcut suan.

Mesela sitenizin kurulu olduğu alan bir dizindir. Diyelim WordPress kullanıyorsunuz; wp-content klasörü bir dizindir, wp-includes bir dizindir. Kısaca hostinginizdeki her klasör bir dizindir.

Yalnız bu kadar dizin yeni bir sitede yoktur kanımca. Godaddy ile bir iletişime geçmenizi tavsiye ederim. 7000 küsür dizin azımsanacak bir miktar değil çünkü, bir hata olabilir.
Anil

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Advertising
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 189 / 190
  • Ticaret 153, (%100)

Durotan adlı üyeden alıntı

Mesela sitenizin kurulu olduğu alan bir dizindir. Diyelim WordPress kullanıyorsunuz; wp-content klasörü bir dizindir, wp-includes bir dizindir. Kısaca hostinginizdeki her klasör bir dizindir.

Yalnız bu kadar dizin yeni bir sitede yoktur kanımca. Godaddy ile bir iletişime geçmenizi tavsiye ederim. 7000 küsür dizin azımsanacak bir miktar değil çünkü, bir hata olabilir.

Teşekkürler, anladım hocam.

3 tane Domain reglemiştim. Öyle duruyodu ellemedim hiç.
Az önce duruyodu şimdi bi baktım alan adları panelde gözükmüyor.

.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al