netbozum
wmaraci reklam

Anahtar kelimede 2. sayfada olan siteyi baştan oluşturmak

14 Mesajlar 2.052 Okunma
Toplam 14 mesaj ve 2.052 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)

hasanali317 adlı üyeden alıntı

ben yerinizde olmsa mevcut makaleleri bilgisayarımca güncellerim. ardından siteyi yeniden oluşturup özgün makaleleri zaman dilimlerine yayarak siteye girerim. bu esnada google web master araçlarını kullanarak eski linkleri bulunamadı sayfasından kaldırıp. site dışı seo yapardım. ilk etapta gerileme olsada zamanla ilk sayfalara çıkacağını düşünüyorum.


İlginiz için teşekkürler, bugün ki denem yanılmadan sonra hareketlerime yön vereceğim. Sitenizde kullanmış olduğunuz temayı biliyorum SEO uyumu açısından temanızı nasıl bulmaktasınız ?
 

 

wmaraci
reklam

hasanali317 hasanali317 hasanalicolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci, Web Tasarım
  • Konum Rize
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 82 / 46
  • Ticaret 13, (%100)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

İlginiz için teşekkürler, bugün ki denem yanılmadan sonra hareketlerime yön vereceğim. Sitenizde kullanmış olduğunuz temayı biliyorum SEO uyumu açısından temanızı nasıl bulmaktasınız ?


temayı yeni aldım 3 hafta oldu. tema aldıktan sonra adsense gelirim düştü bazen durdu. şimdi ise eskiye nazaran orta halinde. seo ya etkisine gelince. hitlerimde değişme pek olmadı. kullanışlı güzel bir tema. fakat pagespeed testinde eksikler var css dosyalarının vs vs küçültülmesi gerekiyor. boş bir keyifli zamanımda bu çalışmalarıda yapıp daha iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum.

kişi bu mesajı beğendi.

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Belki kırık bağlantılarınız olur ancak ben olsam yeni yapacağım siteyi subdomain açardım. Daha sonra 301 yönlendirmesi de kolay olur. Fakat, yine de uğraştırıcı işler biliyorsunuz.

kişi bu mesajı beğendi.

Durgun sular derin akar.

seosozluk seosozluk SEO Forever Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 4 / 12
  • Ticaret 5, (%100)
Q
Tasarım değiştirmek sıralamayı etkilemez derken...
UQ

Amaç Google botlarının rahatça hareket edebileceği site kodlaması oluşturmak. Eğer eski siteden daha kötü tasarlanmış bir siteye geçersen bu durum tabi ki siteyi olumsuz etkiler.

Sitende Inline CSS, Inline Javascript, frame yapısı veya bozuk kod yapısı kullanırsan, site açılma hızın yavaşlayacak ve dolayısıyla Google crawl oranın önemli ölçüde azalacaktır.

Özetle: Sitenin tasarımını Google botlarının rahatça gezinebileceği gibi tasarlarsan, on tane daha template değiştirsen hiçbir şey negatif bir etki olmaz. Wordpress SEO uyumlu template seç derim..

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al