-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
kopya içerikler sizin ilerlemenize mani olur bence, fakat birden silerseniz de olmaz. Site yapısını yavaş yavaş, sabırlı bir şekilde değiştirmenizi tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
28, (%93)
Hocam kopya içerikleri özgünleştirin.Zamanla oturacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
28, (%93)
Hocam yanlış bilgi vermiş gibi olmıyayım ama bir yazının içeriğini güncellemek seo açısından iyi diye biliyorum.Yazıyı yeniliklere göre değiştirmiş yani güncel oluyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Tabi ki bilginiz doğru faydalı bir çalışma, benim burada idrak etmeye çalıştığım nokta, siteyi komple sıfırdan kurup seo çalışmalarına yönelmek mi dha iyi olur yoksa varolan siteyi düzenlemek mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arama motorları için daha uyumlu bir yapı kodlayacaksanız yol yakınken yeni tasarıma geçmek daha faydalı olacaktır bence. Makale içeriği ile tasarımı birbirinden ayırt edebiliyor sonuçta google. URL yapılarını bozmamaya dikkat etmek yeterli olur.
~~~
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam tasarımı istediğin gibi değiştirebilirsin, bu senin sıralamanı etkilemez...İçerikleri, title ve meta açıklamalarının düzenlenmesini zamana yay ve omerdurmusun dediği gibi URL yapısıyla oynama...
Html yerine Wordpress kullanman güvenlik ve SEO açısından çok daha mantıklı olacaktır. Hem daha az zaman harcarsın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
ben yerinizde olmsa mevcut makaleleri bilgisayarımca güncellerim. ardından siteyi yeniden oluşturup özgün makaleleri zaman dilimlerine yayarak siteye girerim. bu esnada google web master araçlarını kullanarak eski linkleri bulunamadı sayfasından kaldırıp. site dışı seo yapardım. ilk etapta gerileme olsada zamanla ilk sayfalara çıkacağını düşünüyorum.