lostyazilim

11,35 TL'lik Tıklama

25 Mesajlar 3.967 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

HarunDemir HarunDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 110 / 110
  • Ticaret 21, (%100)
Bi arkadaşın sitesine reklam yerleşimi yaptık dün. Bununla alakası var mı bilmiyorum. Ancak bu gün arkadaşın aldığı tık ile kafamda deli sorular oluştu. Herkes ingilizce içerik= yüksek gelir vs. gibi önerilerde bulunuyor ama aldığım tık ne ingilizce, ne almanca ne de fransızca bildiğin TÜRKÇE içerik ve tık başı 11,35 TL.

Aldığı tık Birleşik Krallıktan geliyor. Acaba biz ekmeğimizi yanlış yerlerde mi arıyoruz.
Benden uygulayabilen olabilirse bir fikir Türkiye'yi yada Türk dizilerini bu ülkelere tanıtmak için bir site kurabilirsiniz. Site rekabeti az reklam rekabeti çok yüksek.
Şuraya reklam görüntüsü atayım da Türkiye ziyaretçilerine google verdiği değeri de görmüş olalım.

Komik değil mi arkadaşlar TÜRKİYE 16 Tık = 1,49 elin adamı gelsin bir tık atsın 11,35
hollywood

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
Hakikaten açmak lazım arapça bir site. :D Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Akyürek'in olduğu dizileri pek sever araplar.
cumak27 alkanozgen HarunDemir

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 110 / 110
  • Ticaret 21, (%100)

Durotan adlı üyeden alıntı

Hakikaten açmak lazım arapça bir site. :D Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Akyürek'in olduğu dizileri pek sever araplar.

Irkçılık yapmayalım hocam :D onlar bize lazım bencede en iyisi dizileri yada turistik bölgeleri tanıtmak denizde kum adamlarda para onlara gösterilen reklamlarda çok büyük rekabet var.

Vaybe Vaybe Vaybe.Net Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 9 / 87
  • Ticaret 9, (%100)
9 milyon nufuslu bir ülkenin reklam getirisinin yüksek olması gayet normal ( internet kullanıcısı belkide 1.milyonu geçmez. ondan kaynaklanıyordur bence.

https://www.vaybe.net
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)

Tonguç adlı üyeden alıntı

Irkçılık yapmayalım hocam :D onlar bize lazım bencede en iyisi dizileri yada turistik bölgeleri tanıtmak denizde kum adamlarda para onlara gösterilen reklamlarda çok büyük rekabet var.

Yok ırkçılık yapmıyorum. Cidden öyle. Arap ülkelerinde Kıvanç Tatlıtuğ'un, Engin Akyürek'in olduğu (birkaç aktör/aktris daha vardı şuan hatırlamıyorum) diziler tutuluyor. Hatta bir ara hangi diziydi onu da hatırlamıyorum ama adamlar kendi resmî YouTube kanallarında arapça altyazılı olarak yayınlıyorlardı.

Hatta senin benim gibi kişilerin açtığı gayriresmî bazı dizi kanallarında arapça seslendirmeli görmüştüm dizileri.

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)
Birleşik krallık arap ulkelerinden oluşmaz. İngiltere, irlanda, İskoçya fln giriyor saniyorum. Ayrıca her zaman bu değerlerde tik gelmez 10 tik 0,20 cogu zaman arada bazi tiklar 3-5 TL oluyor ama yurtdisinin daha fazla kazandirdigi kesin olsada 1 tika 11 TL alacaz diye heveslenip site acmayin Turkiyede hit anlamayan yurtdisindan hic alamaz .. : )

• Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 110 / 110
  • Ticaret 21, (%100)

Durotan adlı üyeden alıntı

Yok ırkçılık yapmıyorum. Cidden öyle. Arap ülkelerinde Kıvanç Tatlıtuğ'un, Engin Akyürek'in olduğu (birkaç aktör/aktris daha vardı şuan hatırlamıyorum) diziler tutuluyor. Hatta bir ara hangi diziydi onu da hatırlamıyorum ama adamlar kendi resmî YouTube kanallarında arapça altyazılı olarak yayınlıyorlardı.

Hatta senin benim gibi kişilerin açtığı gayriresmî bazı dizi kanallarında arapça seslendirmeli görmüştüm dizileri.

Normalde dizilerin teliflerini alıp kendi tv kanallarında yayınlanıyor. Hatırlamıyorsam bi ülkede Muhteşem Yüzyılın bir hafta bölümü yayınlanmayacağı açıklanmıştı adamlar ayaklanma çıkardı o derece.

Awoor Awoor Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hosting Yetkilisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 51 / 55
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam alakası yok , reklam veren adwords acemiliğinden kaynaklanıyor 40tl almıştım 2011 yılında adwords acemileri :)
cumak27

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 110 / 110
  • Ticaret 21, (%100)

omerknet adlı üyeden alıntı

Birleşik krallık arap ulkelerinden oluşmaz. İngiltere, irlanda, İskoçya fln giriyor saniyorum. Ayrıca her zaman bu değerlerde tik gelmez 10 tik 0,20 cogu zaman arada bazi tiklar 3-5 TL oluyor ama yurtdisinin daha fazla kazandirdigi kesin olsada 1 tika 11 TL alacaz diye heveslenip site acmayin Turkiyede hit anlamayan yurtdisindan hic alamaz .. : )

Birleşik krallık değil hocam. Birleşik arap emirliği ben texte kısa yazmışım ScreenShot bakarsan görürsün.
nega

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)

omerknet adlı üyeden alıntı

Birleşik Krallık değil zaten arkadaşın yüksek kazanç sağladığı dostum, Birleşik Arap Emirlikleri.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al